محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را کمی تا نیمه ابری دانست و اظهار کرد: اسب وونی با ۱۷.۳ و لوشان با ۳۴.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار جوی غالبا پایدار تا فردا جمعه، ۲۳ مرداد در منطقه دانست و افزود: آسمانی صاف تا نیمه ابری پیش بینی می شود و وزش باد شدید در برخی نواحی دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی گیلان ادامه داد: گاهی با شکل گیری ناپایداری های موقتی و همرفتی، در برخی مناطق شاهد رگبار و رعد و برق خواهیم بود که در ارتفاعات و دامنه ها از شدت برخوردار است.
دادرس اضافه کرد: از شنبه با نفوذ سامانه نسبتا ناپایدار، ابرناکی و مه آلود بودن هوا و کاهش نسبی دما و وزش باد و رگبار و رعد و برق و احتمال تگرگ تا دوشنبه پیش بینی می شود.
وی بیشینه ارتفاع موج دریا طی پایان هفته را بین ۱۰ تا ۵۰ سانتی متر دانست و گفت: شرایط دریا از عصر شنبه تا ظهر دوشنبه غالبا نامناسب پیش بینی شده است.
انتهای پیام

