• جمعه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404062112280
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون وزیر ورزش و جوانان:

نسل جوان ما نشان داده که با هوشمندی و زمان‌شناسی می‌تواند از کشور دفاع کند

نسل جوان ما نشان داده که با هوشمندی و زمان‌شناسی می‌تواند از کشور دفاع کند

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تجربه‌های دفاع میهنی ۱۲ روزه، گفت: وظیفه داریم همه جوانان ایران را با هر تفکر و دیدگاهی زیر چتر خود داشته باشیم. نسل جوان ما نشان داده است که با هوشمندی و زمان‌شناسی می‌تواند از کشور دفاع کند.

علیرضا رحیمی در بیست و پنجمین دوره اردوهای آموزشی و تشکیلاتی طلایه‌داران فردا، در اردوگاه الغدیر تبریز، تأکید کرد: جوانان نا قدر زمان خود را در این مقطع سنی بدانند. این جوانان آگاه و مسئولیت‌پذیر، سرمایه ماندگار آینده ایران هستند.

وی افزود: هر توانمندی که داریم، متعلق به دوران زیر ۱۸ سالگی است و باید در کنار تحصیل، به مطالعات غیر درسی نیز بپردازیم. پرورش تک‌بعدی الزاما به خوشبختی نمی‌انجامد و لازم است که ابعاد مختلف وجودی خود را توسعه دهیم.

وی همچنین بر اهمیت مطالعه تأکید کرد و افزود: مطالعه دیدگاه‌های مختلف بسیار ارزشمند بوده و موفقیت‌های کنونی ما به خاطر تحصیلات جانبی است. 

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: همه ما باید رویای خود را برای زندگی شخصی‌مان ترسیم کنیم و از زندگی کنونی نیز لذت ببریم.

وی به اهمیت فعالیت‌های عام‌المنفعه اشاره کرد و گفت: شبکه ایران یاران جوان فضایی را برای فعالیت‌های داوطلبانه فراهم کرده است.

وی اظهار کرد: سن ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان به ۱۵ سال کاهش یافته و جوانان می‌توانند در حوزه‌های مختلف مانند محیط زیست، آموزش، ازدواج و کارآفرینی فعالیت کنند.

رحیمی همچنین مطرح کرد: بسیاری از جامعه‌شناسان بزرگ، امروز بزرگترین تهدید امنیتی کشور را ترجیح خیر فردی به خیر جمعی می‌دانند و ما باید به این باور برسیم که باید به خیر جمعی بیاندیشیم.

وی در پایان تأکید کرد: جوانان ما باید در کارهای اجتماعی مشارکت داشته باشند و به خیر جمعی بیاندیشند. ما باید فضایی فراهم کنیم تا جوانان با احساس مسئولیت و دغدغه‌های خود به کشور کمک کنند.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان، نیز در بیست و پنجمین دوره اردوهای آموزشی و تشکیلاتی طلایه‌داران فردا در اردوگاه الغدیر با اشاره به اهمیت شبکه ایران یاران جوان، گفت: این شبکه ملی و سراسری برای نوجوانان و جوانان به منظور ساماندهی فعالیت‌های جوانان در دوران دفاع مقدس و به ویژه روز دوم جنگ تشکیل شد. وی افزود: هدف ما این است که جوانانی که در سراسر کشور برای دفاع از میهن فعالیت می‌کنند، تحت یک نام متشکل شوند و بتوانیم به طور مؤثر مدیریت کنیم.

خاطره کلیبری ادامه داد: در اداره‌کل مشارکت‌های اجتماعی، ما وظیفه داریم، تشکل‌ها را ساماندهی کنیم. در حال حاضر، بیش از ۵۰۰۰ سازمان مردم‌نهاد (سمن) با ۵ تا ۷ عضو فعال ثبت شده‌اند که در زمینه‌های مختلف از جمله سلامت، اشتغال و فعالیت‌های اجتماعی داوطلبانه به نفع مردم فعالیت می‌کنند.

وی به فعالیت‌های شبکه ایران یاران جوان اشاره کرد و افزود: این شبکه با عنوان «جوان پلاس»، کمیته‌بندی‌های مختلفی انجام داده و در راستای توانمندسازی جوانان و آموزش کارهای عام‌المنفعه فعالیت می‌کند. کلیبری ابراز کرد: افراد نیازمند می‌توانند نیازهای خود را اعلام کنند و کسانی که آماده کمکند، از هر نوع خدماتی مانند آموزش، سلامت و امداد و نجات اعلام آمادگی می‌کنند. این شبکه افرادی را به هم متصل می‌کند و مدیریت منابع را انجام می‌دهد تا نیازهای افراد نیازمند جامعه را مرتفع کند.

وی در پایان تأکید کرد: جوانان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این سامانه به وب‌سایت «جوان پلاس» مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در روز جمعه ۲۱ شهریور، در پایان، علیرضا رحیمی، معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان، خاطره کلیبری، مدیر کل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان، امیر تقی زاده، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و اسفندیار صادقی، مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از اردوگاه الغدیر بازدید و در جریان ظرفیت های این مجموعه قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha