• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404062212976
  • خبرنگار : 50163

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی گره‌گشای پروژه فاضلاب خرم‌دره

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی گره‌گشای پروژه فاضلاب خرم‌دره
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای تکمیل پروژه فاضلاب خرم‌دره امری ضروری است.

علی‌محمد نادرخانی امروز شنبه ۲۲ شهریور در حاشیه بازدید استاندار زنجان از پروژه فاضلاب شهر خرم‌دره و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طول شبکه این پروژه ۱۳ کیلومتر است، اظهار کرد: ۲۳ کیلومتر از این مقدار اجرا شده و نزدیک ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

وی با بیان اینکه از ابتدای دهه ۸۰ تاکنون حدود ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه هزینه شده است، افزود: برای اتمام پروژه نیازمند هزار میلیارد تومان اعتبار برای اتمام تصفیه‌خانه هستیم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود، امکان تأمین کامل منابع مالی از اعتبارات دولتی وجود ندارد، تصریح کرد: با توجه به این موضوع لازم است از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل این طرح استفاده شود.

وی اظهار کرد: مذاکراتی با یکی از شرکت‌های معتبر در خرم‌دره انجام شده که مراحل پایانی خود را طی می‌کند و هم‌اکنون مدل مالی و فراخوان جذب سرمایه‌گذار در حال تهیه است.

به گفته نادرخانی، با ورود این شرکت بخش خصوصی، پیش‌بینی می‌شود پروژه در مدت سه سال آینده تکمیل شود و پساب تولیدی آن در صنایع شهرستان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha