به گزارش ایسنا، «ناصر سراج» دبیر ستاد عالی حقوق بشر ایران در دیدار با «ندا الناشف» معاون کمیسر عالی حقوق بشرسازمان ملل متحد در ژنو، ابعاد حقوق بشری حمله غیر قانونی رژیم صهیونیستی به ایران را مورد بحث قرار داد و بر ضرورت جدیت سازمان ملل در متوقف ساختن جنایات این رژیم و مقابله با تجاوزات مکرر آن تاکید کرد.
در این دیدار که تعدادی از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران نیز حضور داشتند، حملات کورکورانه رژیم به اماکن مسکونی، بیمارستانها، مراکز رسانهای و کشتارهای هدفمند و جمعی (مانند حمله به تمامی اعضای یک خانواده) مورد اشاره قرار گرفت. اعضای خانواده شهدا نیز مطالبه خود از سازمان ملل و مقامات حقوق بشری بین المللی در ضرورت رسانیدن صدای قربانیان به جهانیان را گوشزد کردند.
ناصر سراج در این نشست اظهار کرد: سکوت سازمان ملل در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی یا استفاده از جملات مبهم در اشاره به این جنایات، فضا را برای گستاخی و بی پروایی این رژیم در نقض گسترده تر حقوق بشر باز تر خواهد ساخت. اگر این سکوت و استانداردهای دوگانه حقوق بشری وجود نداشت، ایران و قطر به عنوان هفتمین و هشتمین کشورهای منطقه مورد تجاوز قرار نمی گرفتند و حریم هوایی آنها نقض نمی شد.
دبیر ستاد عالی حقوقبشر ایران همچنین تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در راستای ارتقای حقوق مردم خود تلاش کرده و رویکرد پیشرویی را در این حوزه در دستور کار داشته است. مقامات جمهوری اسلامی ایران در ایام حمله غیر قانونی رژیم اسرائیل به ایران، تمام تلاش خود را برای حفظ امنیت و جان مردم، دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی و حتی مراقبت از زندانیان (بعد از حمله به زندان اوین) به کار گرفتند و مردم ایران نیز همبستگی بی سابقه ای را با یکدیگر به نمایش گذاشتند که حامل پیام مهمی به جهانیان بود.
در این دیدار همچنین آخرین تحولات مربوط به همکاری های جمهوری اسلامی ایران و دفتر کمیسر عالی بررسی شد و اقدامات در جهت کاهش مجازات اعدام علی الخصوص در حوزه تقنینی و کسب رضایت اولیای دم، مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات