به گزارش ایسنا، قیس الخزعلی، دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق، امروز (شنبه) با هادی العامری، رئیس سازمان بدر دیدار کرد و دو طرف در جریان این دیدار در خصوص مجموعهای از پروندههای مهم و تحولات جاری عراق به بحث و تبادلنظر پرداختند.
بر اساس گزارش العهد، دو طرف طی این دیدار تحولات سیاسی فعلی و اهمیت تقویت تفاهم و هماهنگی میان نیروهای ملی، به گونهای که به حمایت از ثبات و حفظ وحدت موضع ملی کمک کند، را مورد بررسی قرار دادند.
الخزعلی و العامری در این دیدار همچنین به بررسی شماری از مسائل مرتبط با امور عمومی پرداخته و بر ادامه تلاشها در راستای تأمین منافع عراق و مردم این کشور تأکید کردند.
همچنین عمار الحکیم، رئیس ائتلاف نیروهای ملی عراق و هادی العامری روز شنبه حمایت خود را از دولت الزیدی در تلاشهای خدمتمحور، اصلاحطلبانه و ضد فساد آن تأیید کردند.
دفتر الحکیم در بیانیهای که توسط خبرگزاری عراق (واع) منتشر شد، اعلام کرد هر دو طرف بر «لزوم تکمیل کابینه دولت، حمایت از دولت نخست وزیر علی الزیدی در انجام وظایف خدماتی، اصلاحی و مبارزه با فساد و اهمیت وحدت چارچوب هماهنگی» تأکید کردند.
انتهای پیام

