• پنجشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404062716530
  • خبرنگار : 51051

شهردار مشهد خبر داد

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی شهردار مشهد از سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

محمدرضا قلندر شریف ۲۷ شهریور، در آیین بهره برداری از مصلی شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی دیگر در منطقه ۹ اظهار کرد: بایستی خاطره‌ شهدای عزیز کشور در همه‌ حوزه‌ها از جمله شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی، دانشمندان هسته‌ای، مدافعان حرم و دو شهید گرانقدر در مصلای مدافع حرم گرامی داشته شوند.

وی افزود: در چند روز آینده هفته‌ دفاع مقدس شروع خواهد شد، که یادآور شهادت شهدا و جانبازان عزیز است، که طی ۸ سال از میهن عزیز و نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند.

شهردار مشهد، گفت: سال ۱۴۰۴ در استان خراسان رضوی سال خاصی است که کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید و سرداران شهید استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، لذا امید است که مردم در این کنگره که مقدمات آن از سال ۱۴۰۳ شروع شده است و در مهرماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

شهردار مشهد گفت: رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه به دنبال نابودی نظام جمهوری اسلامی بود، که  جنگ را ایجاد کردند و متوجه شدند که مردم ایران پای دین، کشور و رهبرشان هستند و خواهند بود. توجه و اشتیاقی که مردم به مقام معظم رهبری دارند نشان دهنده‌ هوشیاری مردم، پایداری به انقلاب حضرت امام و جایگاه ولی فقیه در جمهوری اسلامی ایران است.

قلندر ادامه داد: در این جنگ ۱۲ روزه نیز بزرگترین سرداران کشور و دانشمندان هسته‌ای شهید شدند، با این وجود تنها چیزی که نظام را سرپا نگه داشته‌است، ولی‌فقیه است.

وی افزود: جنگ تحمیلی هرچند سختی‌ها و خسارت‌های مالی به همراه داشته است، اما  اقتدار و انسجام  مردم به نحو مطلوبی به دشمن نشان داده‌ شد و برنامه‌ریزی دقیق و مناسب توسط مسئولان جهت احیای خسارات ایجاد شده‌است.

شهردار مشهد، گفت: از جمله عملیات مهم از سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی مسئولان در شورای شهر جهت اتمام ۴۷ پروژه‌ کلان در شهر مشهد همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است که در این زمینه پروژه‌های پایه مدنظر هستند و در حال حاضر تعداد ۱۵ پروژه شهری به بهره‌برداری رسیدند.

وی افزود: دو بوستان بزرگ «جهان شهر» و «کرامت» در دستور کار قرار دارند و تا چند سال آینده ۱۲۶ هکتار فضای سبز از طریق بوستان جهان شهر به مشهد اضافه خواهد شد و در کل ۱۲۶ هکتار فضای سبز در اختیار پروژه‌ها قرار گرفت.

قلندر بیان کرد: در راستای این اقدامات نکات مقطعی و موضعی مورد توجه نبوده‌ است، بلکه مشکلات و ضعف‌ها و درخواست‌های مردم در بخش‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته‌ و براساس آن پروژه‌های مختلف از محلات تا حوزه حمل‌ونقل تعریف شدند.از جمله این پروژه‌ها، پروژه نمازخانه و مصلای بوستان خورشید در جوار مزار شهدا جهت استقرار مردم ایجاد شده‌است.

 وی در ادامه با اشاره به خطوط قطار شهری مشهد افزود:  شهر مشهد کارگاه ساختمانی در زیر زمین دارد و تنها شهری است که در ۳ خط قطار شهری با وجود تمام مشکلات مالی و منابع محدود مخصوصاً بعد از جنگ ۱۲ روزه همزمان فعال است.

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

شهردار مشهد، گفت: فاز یک خط ۳ در  محدوده میدان شهدای حرم مطهر برای سرویس‌دهی آماده‌ شده‌ است، که از جهت اینکه اولین خط زیارتی درون شهری است، مهم‌ترین بخش سرویس‌دهی درنظر گرفته‌ شده‌ است.

پروژه بوستان خورشید، از پروژه‌های کلیدی منطقه ۹ مشهد

مهدی یعقوبی معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از پروژه‌های کلیدی در منطقه، پروژه بوستان خورشید است که عمدتاً در مرحله تکمیل زیرساخت‌های خدماتی قرار دارد. تمرکز ما بر فراهم آوردن امکاناتی نظیر مسیرهای پیاده‌روی، روشنایی مناسب، سرویس‌های بهداشتی و مسیرهای اجرایی است تا تجربه حضور شهروندان در این بوستان بهبود یابد.

وی افزود: در کنار توسعه زیرساخت‌های رفاهی، پروژه‌های اقتصادی همچون راه‌اندازی تلکابین در بوستان خورشید، به‌عنوان بخشی از طرح‌های گردشگری و افزایش جذابیت‌های تفریحی منطقه در دست پیگیری است که امیدواریم در آینده نزدیک اجرایی شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد به وضعیت منابع آبی منطقه اشاره و بیان کرد: منطقه ۹ مشهد با داشتن دو چاه اصلی آب، حدود ۵۰ درصد نیاز آبی فضای سبز را تأمین می‌کند. اگرچه با محدودیت‌هایی در منابع آب مواجهیم، اما با انجام تعمیرات اساسی و بهبود زیرساخت‌های آبی، تلاش می‌کنیم مصرف آب را بهینه کنیم و کمترین فشار به منابع طبیعی وارد شود.

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

یعقوبی خاطرنشان کرد: یکی از پروژه‌های مهم و در حال انجام، توسعه شبکه آبیاری و جداسازی آب‌های سطحی است که تاکنون بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در این بخش سرمایه‌گذاری شده است. این اقدامات در شرایطی انجام می‌شود که امسال با کمبود منابع آبی و گرمای شدید مواجه بودیم و همکاران ما با تلاش شبانه‌روزی توانستند فضای سبز را حفظ کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی ویژه بانوان اشاره و اظهار کرد: طی سال‌های اخیر تلاش شده است تا با احداث و تکمیل پارک‌های بانوان و مسیرهای دوچرخه‌سواری اختصاصی، محیطی امن و مناسب برای فعالیت‌های ورزشی بانوان فراهم شود. این اقدامات با هدف افزایش مشارکت بانوان در فعالیت‌های ورزشی و ارتقای سلامت جامعه انجام می‌شود.

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد در پایان از حمایت‌های شهردار مشهد و شورای شهر قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با تخصیص اعتبارات لازم، پروژه‌های خدمات شهری و محیط زیستی منطقه با سرعت بیشتری ادامه یابد و در نهایت موجب ارتقای کیفیت زندگی شهروندان شود.

بوستانها و پارک‌ها باید محلی برای تعاملات اجتماعی باشند نه آسیب‌های اجتماعی

در ادامه مجید طهوریان عسگری عضو شورای اسلامی شهر مشهد ضمن یاد شهدای مدفون در کوهستان پارک خورشید، اظهار کرد: امید است در راستای ایجاد پروژه‌های مانند پروژه بوستان خورشید، مردم به‌ ویژه خانواده شهدا از مسئولین راضی و دعاگو باشند.

وی افزود: در در دوره‌ ششم شورا، مشکلات و محدودیت‌هایی در منابع مختلف از نظر مالی و اجرایی وجود داشت، که خوشبختانه در حوزه معاونت خدمات شهری مشهد در راستای تلاش‌ها و اقدامات اعضا، بیش از ۵۲۰ هکتار فضای سبز جدید به فضای شهر مشهد، همراه با منابع آبی مورد نیاز فراهم شد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: در این راستا بایستی منابع مالی تهیه شود و مدیریت صحیح منابع صورت بگیرد که یک مجموعه فضای سبز در شهری بزرگ مانند مشهد اضافه شود. همچنین اقدامات ایجاد این طرح در حوزه فضای سبز در یک مقطع ۴ ساله انقلابی را در حوزه فضای سبز شهر مشهد ایجاد کرد.

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

عسگری خاطرنشان کرد: هنگامی که افراد در مجامع مختلف در حوزه مدیریت شهری حضور پیدا می‌کنند، متوجه می‌شوند که مشهد شهری سرسبز و تمیز است با وجود اینکه مشهد در شرایط  خشکسالی قرار گرفته‌است که این وضعیت توسط تلاش‌های مجموعه حوزه شهرداری مشهد ایجاد شده‌است.

وی افزود: حتی در درجه‌یک‌ترین هتل‌های کربلا و نجف نیز زباله‌ها و آلودگی شهر بسیار است اما در شهر مذهبی دیگری در جهان اسلام مانند مشهد، روزانه در منطقه ثامن در ایام نوروز تا ۲۰۰۰ تن زباله در ۳ شیفت جمع‌آوری می‌شد تا زیبایی شهر تامین شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: امروزه شاهد تلاش‌های همکاران و شهردار در زمینه‌های مختلف شورا در استمرار مسیری رو به موفقیت هستیم، که در در دوره‌ ششم شورا نیز نتیجه این اتفاقات بزرگ مشاهده می‌شود؛ نکته‌ دیگر موضوع توسعه و تکمیل بوستان‌های بزرگ شهری از جمله بوستان خورشید است که امروزه در شهر مشهد تعداد۳۳ بوستان دیگر به عنوان تراز بوستان شهری قرار گرفته‌است.

عسگری ادامه داد: بوستان‌های بزرگی از جمله کوهستان پارک خورشید که ظرفیت بی‌نظیری است و کوهستان‌های اطراف آن ظرفیت‌هایی در مجموعه شهرداری مشهد است که  به همت همه‌ عزیزان جهت استفاده همشهریان ایجاد شده‌است.

وی افزود: بوستان‌ها جهت نگهداری ساخته‌نمی‌شوند، بلکه جهت بهره‌برداری مردم ساخته می‌شوند و درصورتی‌ که اگر بعد از ایجاد بوستان‌ها، علاوه بر ایجاد نشدن تعاملات اجتماعی، معضلات اجتماعی رقم بخورد نتیجه‌ای نخواهد داشت.

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

توجه به آسایش و امنیت اجتماعی رویکرد جدی مدیریت شهری است

سعید حسینقلی‌زاده‌مقدم، شهردار منطقه ۹ مشهد هم در آیین بهره برداری از مصلی شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی دیگر در منطقه ۹  گفت:  افتخار داریم که امروز در جوار مجمع شهدای پارک خورشید، ۱۶  پروژه شهری را تقدیم شهروندان به‌ویژه ساکنین محترم منطقه ۹ کنیم که عمده‌ این پروژه‌ها در حوزه خدمات شهری و بحران ترافیک شهری است که در این مراسم به بهره‌برداری رسیدند.

وی افزود: در زندگی و حوزه اجتماعی شهروندان توجه به آسایش و امنیت اجتماعی رویکرد جدی مدیریت شهری است و ایجاد فضاهای امن و باطراوت برای شهروندان مخصوصا گروه‌های سنی پایین که بتوانند از این فضاها استفاده کنند و گسترش پارک های محلی و نقطه‌ای در دستور کار مدیریت شهری بوده‌است.

سازماندهی اتمام ۴۷ پروژه کلان در مشهد

 شهردار منطقه ۹، گفت: علی رغم شرایط خاصی که در حوزه‌های مختلف اجرایی کشور به لحاظ تامین نقدینگی وجود دارد اما با تدبیر شهردار محترم و درایت اعضای شورای شهر، در کوتاه‌ترین زمان ممکن پروژه‌های شهری در اختیار شهروندان و ساکنین شهر مخصوصا منطقه ۹ قرار گرفت.‌

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha