• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404063118868
  • خبرنگار : 51019

اعلام ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی و مدارس استان قم

اعلام ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی و مدارس استان قم

ایسنا/قم معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مدارس استان قم را اعلام کرد.

مرتضی رحمان‌نیا، با اشاره به تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: از فردا اول مهر، ساعت آغاز به کار ادارات قم ساعت ۷ صبح بوده و کلیه دستگاه‌های اجرایی، به روال قبل در پنجشنبه‌ها نیز فعال هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم افزود: ساعت کاری واحدهای نظامی و امنیتی از ۶:۳۰ صبح و واحدهای صنعتی از ۷ صبح آغاز می‌شود.

رحمان‌نیا درباره ساعت کاری بخش‌های آموزشی نیز گفت: فعالیت مدارس متوسطه از ۷:۳۰ و مدارس ابتدایی از ۸ صبح خواهد بود و مدیران مدارس باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع، درب مدارس را برای ورود دانش‌آموزان باز کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز دوشنبه ۳۱ شهریور، وی تصریح کرد: ساعت کاری بانک‌ها نیز از ۷:۳۰ صبح تعیین شده و کارکنان باید از ساعت ۷ در محل خدمت حاضر باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha