• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404070100397
  • خبرنگار : 50188

۵ پژوهشگر دانشگاه ولیعصر رفسنجان در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا

۵ پژوهشگر دانشگاه ولیعصر رفسنجان در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا

ایسنا/کرمان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان اعلام کرد: بر اساس جدیدترین رتبه‌بندی فهرست دو درصد برتر دانشگاه استنفورد که با همکاری انتشارات الزویر منتشر شده، نام پنج نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران این دانشگاه در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۵ قرار گرفته است.

دکتر مرتضی جعفرپور امروز اول مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این موفقیت بزرگ نشان‌دهنده توانمندی‌های علمی برجسته اساتید و پژوهشگران دانشگاه و تلاش‌های بی‌وقفه آنان در حوزه دانش و فناوری است.

وی گفت: در این رتبه‌بندی که بر مبنای شاخص‌های کمی و کیفی پژوهشی نظیر تعداد مقالات، میزان استنادات، ضریب تأثیر و شاخص H محاسبه می‌شود، اسامی حسن حاج عبداللهی، یاسر شریفی، پریسا سالاری‌زاده، روح الله صابری ریسه و محدثه حسنی‌سعدی از دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان در میان برترین پژوهشگران جهان دیده می‌شود. این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۴ در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل کرده است.

جعفرپور همچنین با اشاره به رشد چشمگیر پژوهشگران ایرانی در این رتبه‌بندی افزود: تعداد پژوهشگران ایرانی پراستناد در شاخص عملکرد یک‌ساله از ۲۳۲۶ نفر در سال ۱۴۰۳ به ۲۵۳۳ نفر در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته که نشان‌دهنده ارتقاء کیفیت و اثرگذاری تولیدات علمی کشور در سطح بین‌المللی است.

معاون دانشگاه ولیعصر رفسنجان یادآور شد: نام پنج نفر از پژوهشگران دانشگاه در فهرست دو درصد دانشمندان پراستناد بر اساس عملکرد استنادی در سال ۲۰۲۴ و نام دو نفر نیز در فهرست دو درصد دانشمندان پراستناد بر اساس عملکرد استنادی در کل دوره خدمت قرار دارد که افتخاری مضاعف برای جامعه علمی دانشگاه است.

وی افزود: این دستاورد ارزشمند نه تنها به ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان در سطح بین‌المللی کمک می‌کند، بلکه بازتابی از کوشش پیوسته و نقش بارز اساتید این دانشگاه در پیشبرد علم و فناوری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha