• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1404070100536
  • خبرنگار : 71625

دیدار سرپرست معاونت هنری با سیاست‌گذاران جشنواره موسیقی فجر/ جامعه ما به نشاط نیاز دارد

دیدار سرپرست معاونت هنری با سیاست‌گذاران جشنواره موسیقی فجر/ جامعه ما به نشاط نیاز دارد

محمدمهدی احمدی ـ سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ روز گذشته با اعضای شورای سیاستگذاری و عوامل اجرایی چهل و یکمین جشنواره موسیقی فجر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره موسیقی فجر، در این دیدار که اولین نشست مشترک محمدمهدی احمدی با شورای سیاستگذاری این جشنواره محسوب می‌شد بابک رضایی (مدیرکل دفتر موسیقی)، اسحاق شکری (مدیرعامل انجمن موسیقی ایران)، آرش امینی (دبیر جشنواره)، مینا افتاده، بهزاد عبدی، نصیر حیدریان، حجت فرجیان، ملینا مزارعی، ستاره بهشتی و مریم نقیبی حضور داشتند.

محمدمهدی احمدی در این نشست ضمن اشاره به اهمیت جشنواره موسیقی فجر گفت: جامعه ما به نشاط نیاز دارد و اگر بخواهیم به جامعه نشاط تزریق کنیم باید از زبان هنر استفاده کنیم؛ در واقع هنر به واسطه تأثیرگذاری‏ش، بیشتر باید مورد توجه قرار بگیرد. موسیقی هنری‏ است که در این زمینه می‌‏توان از آن بهره گرفت و جشنواره موسیقی فجر نیز فرصت بسیار ارزشمندی برای ایجاد نشاط اجتماعی در بین مردم محسوب می‏‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حامی شوراهای تخصصی هستیم؛ و ضمن حمایت همه‏ جانبه و پشتیبانی شوراها، از آنها مشورت می‌گیریم. در واقع وجود چنین شوراهایی به ما در تنظیم اسناد مهمی مشابه «سند چشم‏انداز موسیقی کشور» کمک بسیار می‏‌کند. در اصل شوراهای تخصصی حکم مشاوران ما را برای اتخاذ تصمیمات مهم ایفا می‏‌کنند.  

در بخش دیگری از این نشست آرش امینی (دبیر چهل و یکمین جشنواره موسیقی فجر) به ارائه گزارشی از روند برنامه‌‏ریزی جشنواره پرداخت و گفت: در سال‏‌های ابتدایی برگزاری جشنواره موسیقی فجر معمولا ۱۰ روز یا بیشتر به طول می‏‌انجامید؛ اما بعدها با مصادف شدن این جشنواره با برخی مناسبت‏‌ها، تعداد روزهای آن به هفت روز کاهش پیدا کرد و متاسفانه این به سنت تبدیل شد. در حالی که در کشورهای دیگر جشنواره‌های موسیقی را در طولانی مدت مثلا ۲۵ روز برگزار می‌‏کنند تا مخاطبان بتوانند برای دیدن برنامه‌های مورد علاقه‌‏شان زمان‌بندی مناسب داشته باشند.

دیدار سرپرست معاونت هنری با سیاست‌گذاران جشنواره موسیقی فجر/ جامعه ما به نشاط نیاز دارد

وی افزود: سال گذشته ۱۱۰ برنامه در جشنواره موسیقی فجر طی یک هفته برگزار شد. برگزاری یک هفت‌ه‏ای چنین جشنواره‏ای با این حجم از برنامه، کار را هم از نظر اقتصادی و هم به لحاظ زمان‌بندی برای خانواده‌‏ها مشکل می‏‌کند. به همین دلیل امسال ما قصد داریم جشنواره را طی یک ماه از ۱ بهمن تا ۳۰ بهمن برگزار کنیم.

نصیر حیدریان (عضو مشورتی شورای سیاست‏گذاری جشنواره و رهبر ارکستر سمفونیک تهران) نیز در بخش دیگری از این نشست عنوان کرد: زمانی که در اتریش رهبر اپرا بودم در حین اجراها با مخاطبانم سخن می‏‌گفتم و تلاش داشتم تا با آنها ارتباط بگیرم. در آن زمان اعتقاد داشتم یکی از وظایف اصلی هنر و موسیقی ایجاد شادی برای مخاطبان است؛ امروز بیشتر از هر زمان دیگری همان اعتقاد را دارم و امیدوارم بتوانیم امید و شادی را در دل مردم کشورمان بیشتر کنیم. قطعا برگزاری جشنواره موسیقی فجر در همین راستا گام برمی‏‌دارد و این نکته بسیار با ارزشی‌ است.

دیدار سرپرست معاونت هنری با سیاست‌گذاران جشنواره موسیقی فجر/ جامعه ما به نشاط نیاز دارد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha