• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404070906285
  • خبرنگار : 50240

جشنواره آلو در ماسوله غرب کشور برگزار شد

جشنواره آلو در  ماسوله غرب کشور برگزار شد

ایسنا/همدان جشنواره آلو با حضور مردم، گردشگران و مسئولان نهم مهر در روستای گردشگری ملحمدره اسدآباد معروف به ماسوله غرب کشور برگزار شد.

این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت‌های کشاورزی و باغی منطقه، رونق گردشگری و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در میان مردم برپا شد.

در حاشیه این رویداد علاوه بر عرضه مستقیم محصولات و فرآورده‌های متنوع آلو، برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله موسیقی محلی و آیین‌های بومی به اجرا درآمد.

جشنواره آلو در ماسوله غرب کشور برگزار شد

 تأکید بر توسعه گردشگری و حفظ هویت روستایی 

در این برنامه، محسن معصوم‌علیزاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی و صنایع‌دستی این شهرستان و همچنین حفظ هویت فرهنگی و تاریخی روستاها تأکید کرد.

وی ظرفیت‌های گردشگری اسدآباد را مهم دانست و افزود: به دستور استاندار، استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود برای توسعه گردشگری در دستور کار قرار گرفته است. 

او ادامه داد: یکی از زمینه‌های مهم در اسدآباد، پیوند حوزه گردشگری با کشاورزی و محصولات باغی است که از طریق برگزاری جشنواره‌ها می‌تواند به معرفی ظرفیت‌های شهرستان و ایجاد همگرایی اجتماعی و اقتصادی منجر شود.

معصوم‌علیزاده با اشاره به موقعیت ارتباطی شهرستان، تصریح کرد: اسدآباد در مسیر کربلا قرار دارد و این موقعیت فرصتی بی‌نظیر برای معرفی شهرستان است.

او اضافه کرد: ایجاد بازارچه صنایع دستی در این مسیر در دستور کار قرار دارد تا تولیدات محلی به گردشگران عرضه شود.

جشنواره آلو در ماسوله غرب کشور برگزار شد

به گفته معصوم‌علیزاده، یکی از اقدامات مهم، معرفی ملحمدره به‌ عنوان کاندیدای روستاهای جهانی گردشگری به یونسکو است و ویژگی‌های ملحمدره از جمله بافت پلکانی، برگزاری جشنواره‌ها، توسعه بوم‌گردی و زیرساخت‌های گردشگری، این روستا را در موقعیتی قرار داده که می‌تواند به‌عنوان یک نمونه ارزشمند معرفی شود. 

مدیرکل میراث‌ فرهنگی استان همدان ادامه داد: روستای حیدره‌قاضی‌خان از شهرستان بهار و روستای ورکانه از شهرستان همدان نیز به‌عنوان کاندیدای ثبت جهانی معرفی شده‌اند.

او با اشاره به ضرورت حفظ هویت بومی روستا خطاب به شورا و دهیار ملحمدره، تأکید کرد: بافت زیبای پلکانی روستا یک هویت ارزشمند است که باید برای نسل‌های آینده حفظ شود و منافع اقتصادی و اجتماعی، در درجه اول به مردم روستا خواهد رسید و حضور گردشگران و رونق اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

معصوم‌علیزاده خاطرنشان کرد: هدف این جشنواره‌ها ایجاد شور، نشاط و پیوند اجتماعی میان مردم است و این اتفاقات خوب تنها با همدلی مردم تداوم خواهد یافت.

جشنواره آلو در ماسوله غرب کشور برگزار شد

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha