احمد حیدری در جمع نجاتگران شرکتکننده در مرحله استانی مسابقات امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان ایلام که با حضور ۳۰۰ نفر از نجاتگران برگزار شد، با اشاره به وضعیت حوزه امداد و نجات در کشور گفت: خوشبختانه با حمایتهای صورتگرفته، امروز در زمینه تجهیزات، لجستیک و نیروی انسانی در وضعیت مطلوبی قرار داریم. در دو سال گذشته گامهای مؤثری در ارتقای توان عملیاتی امدادگران برداشته شده است.
وی همچنین با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در رویدادهای ملی و بحرانهای اخیر کشور نقش برجستهای داشته است، اظهار کرد: در جریان جنگ دوازدهروزه اخیر در تهران، نیروهای امداد و نجات هلال احمر جزو نخستین گروههایی بودند که وارد صحنه شدند و فراتر از وظایف محوله، به امدادرسانی پرداختند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر ایلام تصریح کرد: افزایش حوادث جادهای و کوهستانی در استان، تلاش مضاعف نیروهای امدادی را میطلبد، نجاتگران ما پیشانی جمعیت در میدان عمل هستند و بخش اصلی زحمات بر دوش آنان است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان ایلام در روز دوشنبه ۱۴ مهر، حیدری تأکید کرد: این مسابقات فرصتی است تا توانمندی نیروها سنجیده شود، نقاط ضعف در حوزه آموزش و تجهیزات شناسایی شود و انشاءالله با رفع آنها شاهد افزایش آمادگی عملیاتی تیمهای امدادی در سطح استان باشیم.
انتهای پیام
نظرات