• پنجشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404071711373
  • خبرنگار : 50604

تیم بسکتبال شهرداری گرگان مغلوب استقلال تهران شد

تیم بسکتبال شهرداری گرگان مغلوب استقلال تهران شد

ایسنا/گلستان در هفته دوم لیگ برتر مردان باشگاه‌های کشور، تیم بسکتبال شهرداری گرگان مغلوب استقلال تهران شد.

شاگردان صالح مخدومی در تیم شهرداری گرگان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر در محل سالن بسکتبال زنده یاد محمود مشحون مجموعه ورزشی آزادی تهران در یک بازی حساس، ۸۳ به ۸۵ نتیجه را به شاگردان مهران شاهین‌طبع واگذار کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان گلستانی در روز پنجشنبه ۱۷ مهر، تیم شهرداری گرگان مدافع چهار عنوان قهرمانی و یک نایب قهرمانی پنج فصل اخیر لیگ برتر، که در هفته نخست لیگ امسال مقابل تیم نفت زاگرس جنوبی جهرم به برتری رسیده بود و امروز مقابل استقلال تهران شکست خورد، پنجشنبه هفته آینده (۲۴ مهر) در هفته سوم میزبان گلنور اصفهان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha