• پنجشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404071711406
  • خبرنگار : 50042

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خبر داد

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در گیلان/ اشتغال زنان نیازمند رویکرد متفاوتی است

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در گیلان/ اشتغال زنان نیازمند رویکرد متفاوتی است

ایسنا/گیلان معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در گیلان خبر داد و گفت: آمارهای جنسیتی در اختیار مدیران استان قرار گرفته و با همکاری گروه‌های تخصصی، این سند طی سه ماه آینده نهایی و اجرایی خواهد شد.

زهرا بهروزآذر شامگاه پنج‌شنبه ۱۷ مهر در نشست هم‌اندیشی فعالان حوزه زنان و خانواده که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های بالای گیلان در حوزه مشارکت اقتصادی زنان اظهار کرد: شاخص اشتغال زنان در این استان حدود ۴ تا ۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری است و این موضوع می‌تواند در سیاست‌ گذاری‌های ملی نقش مؤثری داشته باشد.

وی از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در گیلان خبر داد و گفت: آمارهای جنسیتی در اختیار مدیران استان قرار گرفته و با همکاری گروه‌های تخصصی، این سند طی سه ماه آینده نهایی و اجرایی خواهد شد.

معاون رئیس‌جمهور با انتقاد از حذف بودجه‌های جنسیتی در سال‌های اخیر، گفت: از سال ۱۴۰۲، بودجه‌های تخصصی حوزه زنان و خانواده در لایحه بودجه حذف شده‌، ما از سازمان برنامه‌وبودجه خواسته‌ایم که نگاه جنسیت‌محور را در تخصیص منابع احیا کند.

وی افزود: اشتغال زنان نیازمند رویکرد متفاوتی است، زیرا دسترسی به منابع، انگیزه‌ها و شرایط اقتصادی آن‌ها با مردان تفاوت دارد. در همین راستا برای نخستین بار، تسهیلات تبصره ۱۵ با محوریت زنان و هماهنگی معاونت زنان در وزارت اقتصاد اختصاص خواهد یافت.

بهروزآذر با بیان این‌که انتظار می‌رود استان‌ها برنامه‌های مشخصی ارائه دهند تا تخصیص‌ها هدفمندتر شود، گفت: نسخه واحدی برای همه استان‌ها وجود ندارد برای مثال، علل بازماندگی از تحصیل در گیلان با سیستان و بلوچستان متفاوت است و دولت اختیار تدوین برنامه‌های متناسب با شرایط محلی را به استان‌ها داده است. اجرای برنامه‌های حوزه زنان باید با مشارکت فعال مردم، نخبگان و گروه‌های محلی صورت گیرد تا اثربخشی آن‌ها افزایش یابد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تقدیر از نقش زنان در مشارکت سیاسی گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند نقش زنان را در روزهایی که مشارکت سیاسی در پایین‌ترین سطح قرار داشت، نادیده بگیرد. شما برای نجات ایران به میدان آمدید و دیگران را نیز به مشارکت دعوت کردید.

وی با اشاره به تشکیل کابینه‌ای متنوع در دولت چهاردهم، تصریح کرد: امروز ما استاندار عرب، استاندار بلوچ و معاون فرماندار اهل سنت داریم این اتفاقات نتیجه مشارکت آگاهانه مردم و نگاه دولت به تنوع قومی و فرهنگی کشور است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری، بهروزآذر در پایان با تأکید بر اینکه دولت به‌تنهایی نمی‌تواند تمام مسائل را حل کند، گفت: بالاترین سطح وفاق بین سران قوا شکل گرفته است اما برای موفقیت، بخش خصوصی، جامعه مدنی و مردم نیز باید وارد میدان شوند نگاه مدیریتی و مراقبتی زنان ایران، می‌تواند راه‌حل بسیاری از دغدغه‌های موجود در کشور باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha