• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1404072314782

مشاهده حفر چاه‌های عمیق غیرمجاز در خراسان شمالی برای نخستین‌بار

مشاهده حفر چاه‌های عمیق غیرمجاز در خراسان شمالی برای نخستین‌بار
تصویر تزیینی است

ایسنا/خراسان شمالی مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی از مشاهده حفر چاه‌های عمیق غیرمجاز در این استان برای اولین‌بار در سال جاری خبر داد.

سید عقیل مرتضوی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: چاه‌های غیرمجازی که در گذشته حفر شده بودند عمیق نبودند اما امسال شاهد حضور حفاران غیرمجاز برای حفر چاه‌های عمیق در این استان بوده‌ایم.

وی گفت: دستگاه‌هایی از این حفارها جمع آوری شده که تخصصی بوده و اغلب از استان‌های همجوار وارد خراسان شمالی شده‌اند و تاکنون موفق به جمع‌آوری ۱۵ دستگاه شده‌ایم.

مرتضوی تاکید کرد: چاه‌های غیرمجازی که در سال‌های گذشته در این استان حفر شده بودند توسط مقنی‌ها بوده است.

وی با اشاره به چاه‌های غیرمجاز در استان افزود: خشکسالی سبب شده تا حفر چاه‌های غیرمجاز در استان افزایش یابد و البته امسال ۳۰ درصد چاه‌های غیرمجاز استان به علت اینکه در حاشیه رودخانه و مسیل حفر شده بودن‌ خشک شدند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی تصریح کرد: سال گذشته ۳۶۴ حلقه چاه غیرمجاز و نیمه نخست امسال ۱۸۰ حلقه مسدود شد. همچنین سال گذشته حدود ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب به اندازه حجم سه سد و امسال ۵.۵ میلیون مترمکعب موفق به جلوگیری از اضافه برداشت شدیم.

انتهای پیام