• شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404072616542
  • خبرنگار : 51012

معاون سیاسی استاندار اصفهان:

ازدواج به‌هنگام دانشجویان، زیربنای قوام جامعه است

ازدواج به‌هنگام دانشجویان، زیربنای قوام جامعه است

ایسنا/اصفهان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با تأکید بر اهمیت ازدواج دانشجویی و نقش آن در پویایی جامعه گفت: برنامه‌ریزی توسعه بدون توجه به ازدواج به‌هنگام جوانان، به‌ویژه در محیط‌های دانشگاهی، ممکن نیست.

ایوب درویشی، امروز شنبه ۲۶ مهر در نشست خبری بزرگ‌ترین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان اصفهان که به میزبانی خبرگزاری ایسنا منطقه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: اصل ترویج فرهنگ ازدواج را می‌توان از ابعاد گوناگون جهاد تبیین بررسی کرد، اما نقطه آغاز، پرداختن به موانع ازدواج است. اصول اصلی تشکیل یک زندگی سالم و پایدار، ازدواج به‌هنگام و در زمان مناسب است.

وی افزود: اگر از منظر اجتماعی به موضوع نگاه کنیم، برای قوام یافتن جامعه و داشتن جمعیتی فعال، متعالی و رشدیافته که بتواند آینده کشور را بسازد، باید به موضوع ازدواج به‌عنوان پایه‌ای برای برنامه‌ریزی توسعه توجه ویژه داشت. از نظر اقتصادی و فرهنگی نیز این موضوع اهمیت بالایی دارد، به‌ویژه در محیط دانشگاه که جمعیت جوان، پویا و اهل علم حضور دارند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با بیان اینکه اگر زمینه ازدواج به‌هنگام برای دانشجویان فراهم شود، آن‌ها می‌توانند در دوران تحصیل به تشکیل خانواده بپردازند، بیان کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این زمینه فعالیت‌های فرهنگی قابل توجهی دارد و یکی از مهم‌ترین جلوه‌های آن، ازدواج دانشجویی است.

درویشی در ادامه با اشاره به برگزاری جشن ازدواج ۱۵۰۰ زوج دانشجو گفت: ویژگی ممتاز مراسم اخیر که سوم آبان‌ برگزار می‌شود، این است که همه دانشگاه‌های استان در آن مشارکت دارند. این جشن به‌صورت استانی و با همکاری گسترده دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و از نظر امنیت، کیفیت و هماهنگی، رویدادی منحصربه‌فرد است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این مراسم در چند مرحله برنامه‌ریزی شده است؛ در هر دانشگاه مراسم مقدماتی برگزار می‌شود و سپس دانشجویان از دانشگاه‌های خود به محل اصلی مراسم در اصفهان و شهرهای اطراف حرکت می‌کنند. توجه به ترویج فرهنگ ازدواج و تشکیل خانواده در چنین سطحی، اقدامی ارزشمند است و برگزاری این جلسه خبری در خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) نیز با همین هدف انجام شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به اینکه مراسم اصلی در محل سالن اجلاس برگزار خواهد شد، ادامه داد: جشن ازدواج دانشجویی یک برنامه سالانه است که با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی برگزار می‌شود و ماهیت فرهنگی و اجتماعی آن، اهمیت ویژه‌ای دارد.

درویشی با تأکید بر اینکه برگزاری جشن و آشنایی دانشجویان مقدمه ازدواج و تشکیل زندگی مشترک است، افزود: پایداری زندگی این زوج‌های جوان، اهمیت زیادی دارد؛ زیرا اغلب آنان هنوز شغلی ندارند و در حال تحصیل‌اند، بنابراین حمایت از آنان بسیار ضروری است.

وی با اشاره به «سند ازدواج و تحکیم خانواده در جامعه دانشگاهی» مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این سند به‌عنوان چارچوب ملی، هم به مبانی ازدواج پرداخته و هم تداوم زندگی و رفع مشکلات زوج‌های دانشجو را مورد توجه قرار داده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان تصریح کرد: براساس این سند، کمیته‌ای ملی در بالاترین سطح تشکیل شده که مأموریت آن پیگیری اجرای مفاد سند، رفع موانع و حمایت از زوج‌های جوان است تا بتوانند زندگی خود را با آرامش آغاز کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha