سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۰
درگیر جنگ رسانه‌ای تمام‌ عیار هستیم/خبرنگاران در خط مقدم حضور دارند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد:

درگیر جنگ رسانه‌ای تمام‌ عیار هستیم/خبرنگاران در خط مقدم حضور دارند

یزد (ایسنا) - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد با بیان اینکه امروز علاوه بر جنگ نظامی، سال‌هاست درگیر یک جنگ رسانه‌ای تمام‌عیار هستیم، گفت: رسانه‌های حرفه‌ای با تکیه بر اصول خبرنویسی و اخلاق حرفه‌ای، نقش مهمی در تبیین صحیح واقعیت‌ها و مقابله با روایت‌های نادرست دارند.

سرهنگ محمدحامد حرزاده امروز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ماه در دیدار با خبرنگاران ایسنا، ضمن تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: ۱۷ مرداد فرصتی مغتنم برای گرامیداشت تلاش‌های جهادگونه فعالان عرصه اطلاع‌رسانی است؛ افرادی که با ایثارگری و تعهد، زمینه ارتقای بصیرت عمومی را فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به شرایط موجود و اهمیت نقش رسانه‌ها، افزود: اگرچه امروز در میانه یک جنگ نظامی قرار داریم، اما سال‌هاست که درگیر یک «جنگ رسانه‌ای» تمام‌عیار و جدی نیز هستیم.

حرزاده رفتار رژیم صهیونیستی در قبال خبرنگاران را نمونه‌ای از این جنگ رسانه‌ای دانست و گفت: این رژیم با هدف جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات و روایت حقایق، شهادت خبرنگاران را در دستور کار خود قرار داده است تا از انتشار اخبار مربوط به جنایاتش جلوگیری کند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد با اشاره به تداوم جنگ روایت‌ها در فضای داخلی، بیان کرد: جنگ روایت‌ها در فضای داخلی نیز با جدیت دنبال می‌شود و دشمن زمانی جنگ رمضان را آغاز کرد که تیم رسانه‌ای آن موفق شده بود آمارهای غیرواقعی از حوادث دی‌ماه سال گذشته ارائه کند.

وی با اشاره به سلسله اتفاقات و تحولات رخ داده در سال‌های اخیر، بر اهمیت نقش رسانه‌ها در عصر گسترش فضای مجازی تأکید کرد و گفت: در شرایط کنونی، نقش رسانه‌های حرفه‌ای که با تسلط بر اصول خبرنویسی و رعایت اخلاق حرفه‌ای، واقعیت‌ها را به درستی تبیین می‌کنند، بیش از پیش نمایان شده است.

حرزاده با بیان اینکه فعالیت رسانه‌ای امری حساس و تخصصی است، افزود: کار رسانه‌ای نیازمند دانش، تخصص و تعهد است و هر فردی که در این عرصه قلم می‌زند، باید تبعات و مسئولیت‌های ناشی از مطالب و روایت‌های خود را نیز بپذیرد.

وی در پایان با تأکید بر نقش رسانه‌ها در حفظ و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: انتقال مفاهیم و ارزش‌های دوران دفاع مقدس به نسل جوانی که آن دوران را تجربه نکرده‌اند، یکی از مهم‌ترین رسالت‌های رسانه‌های متعهد است و این مهم باید با جدیت و برنامه‌ریزی دنبال شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها