حسن عامری در آیین افتتاح طرح میدان همدلی خوزستان که امروز دوشنبه ۲۸ مهر در هنرستان شهید رجایی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس شاخصها و آمار دانشآموزی، در حال توزیع عادلانه فضاهای ورزشی هستیم و اکنون طرح میدان همدلی با نام شهید سردار سلیمانی است در ۴۰ منطقه استان خوزستان در حال اجرا است.
وی افزود: قبل از آغاز این طرح، سرانه فضای ورزشی استان ۰.۱۷ مترمربع بود که با کمک مناطق و نواحی آموزش و پرورش، نیکوکاران و شهرداریها، این رقم اکنون به ۰.۳۷ مترمربع رسیده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: خوزستان با داشتن یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانشآموز، از استانهای بزرگ کشور در جامعه دانشآموزی است. هر چند در حوزه ورزش در آموزش و پرورش خوب کار شده است اما هنوز به نقطه هدف نرسیدهایم.
وی بیان کرد: در برنامه چشمانداز و برنامه هفتم توسعه کشور، سرانه فضای ورزشی دانشآموزی باید به یک مترمربع برسد که امیدواریم با تلاش همه این موضوع محقق شود.
عامری گفت: در همین راستا، امروز در استان خوزستان، بیش از ۵۰ فضای ورزشی شامل چمن مصنوعی، کفپوشهای روباز، کلاسهای تربیت بدنی و سالنهای تعمیر و تجهیز شده، به بهرهبرداری رسیدند.
انتهای پیام
نظرات