• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404072919029
  • خبرنگار : 30147

فرماندار:

بجستان با ۴۰ برنامه متنوع فرهنگی به استقبال رویداد یک‌ماهه رفت

بجستان با ۴۰ برنامه متنوع فرهنگی به استقبال رویداد یک‌ماهه رفت

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار بجستان با بیان اینکه رویداد فرهنگی این شهرستان طی مدت یک ماه برگزار می‌شود و از ۲۹ مهر شروع و تا ۲۹ آبان ادامه خواهد داشت، گفت: اگر گردشگری شهرستان رونق بگیرد تمام صنایع در بخش‌های مختلف رونق خواهد گرفت.

حمیدرضا داورکیا در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه با جهشی که در حوزه گردشگری اتفاق خواهد افتاد حوزه‌های اقتصادی، ورزش، بوم گردی، صنایع‌دستی و... دارای جایگاه خواهند شد، تصریح کرد: برای رونق گرفتن گردشگری تصمیم بر برگزاری رویداد فرهنگی شهرستان به مدت یک ماه شد.

وی خاطرنشان کرد: سه شب از این رویداد به طور رسمی و باقی نیز در مناطق مختلف از جمله با زدن سیاه‌چادر در کویر برگزار خواهد شد؛ اسب‌سواری، شترسواری، ورزش‌های بومی و محلی و... از دیگر بخش‌های این رویداد فرهنگی هستند.

فرماندار بجستان با بیان اینکه تلاش شده تا محصولات محلی شهرستان در کویر عرضه شود، افزود: حتی برنامه‌ای برای بازدید از اماکن گردشگری و تاریخی، مذهبی و سنتی نیز پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه برخی مناطق داخل شهر مربوط به عصر غارنشینی هستند که حتی خود ما نیز از آنها غفلت کرده‌ایم، تصریح کرد: با توجه به غارهای ارزشمندی که در شهرستان داریم غارنوردان را به شهرستان دعوت کرده‌ایم.

داورکیا، تبلیغات را در جذب گردشگران و تورهای گردشگری برای این رویداد فرهنگی بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای دعوت افراد ملی مذهبی و کسانی که در سطح استان و ملی تأثیرگذار هستند صورت گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حوزه تبلیغاتی و فرهنگی ما در شهرستان بسیار ضعیف است و عملاً این موجب شده که مردم با پارک‌ها نیز قهر باشند.

فرماندار بجستان با بیان اینکه در همین راستا برخی از رویدادها را در پارک‌های مختلف برگزار خواهیم کرد، اظهار کرد: متأسفانه از حوزه بانوان در شهرستان بجستان که جمعیت قابل توجهی را تشکیل می‌دهند غفلت کرده‌ایم.

وی همچنین بر برگزاری رویدادهایی با موضوع کودک، خانواده و کویر تأکید کرد و افزود: اگر برای هنگام ورود شهروندان و گردشگران به کویر برنامه داشته باشیم قطعاً موفق خواهیم شد.

فرماندار بجستان با اشاره به اینکه اگر برنامه‌ها خوب باشد قطعاً بعد از این گردشگران، خود برای حضور در این مناطق وقت خواهند گرفت و برنامه‌ریزی می‌کنند، تصریح کرد: بجستان در حوزه بوم گردی‌ها قابلیت‌های فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه باید به گردشگری کشاورزی و دامپروری در شهرستان بیش از این توجه شود، خاطرنشان کرد: قفل کلید گردشگری را به راحتی می‌توان باز کرد، اما به شرط این‌که همه همراهی کنند و در این خصوص برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند.

داورکیا همچنین به دعوت از هنرمندان بر برگزاری جشنواره آواها و نواها تأکید کرد و گفت: جشنواره آواها و نواها و کویرگردی از جمله مهم‌ترین برنامه‌ها هستند.

وی با تأکید بر اینکه اگر صنعت گردشگری در شهرستان راه بیفتد صنعت بجستان تغییر خواهد کرد، افزود: در مجموع در این رویداد فرهنگی ۴۰ برنامه متنوع در حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و اجتماعی برگزار می‌شود.

فرماندار بجستان با بیان اینکه کویر، زیست‌بوم‌های حیوانی و بخش کشاورزی از جمله فرصت‌هایی هستند که باید در مسیر توسعه گردشگری مورد توجه و معرفی قرار گیرند، بیان کرد: برای اینکه ظرفیت‌های گردشگری بجستان به‌ صورت گسترده‌تری معرفی شود باید شرایط حضور تورلیدرها و آژانس‌های مسافری در شهرستان فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha