• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404073019615
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل صمت استان:

حمایت از صادرکنندگان و ارتقای زیرساخت‌های صادرات در فارس را دنبال می‌کنیم

حمایت از صادرکنندگان و ارتقای زیرساخت‌های صادرات در فارس را دنبال می‌کنیم

ایسنا/فارس مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس از اولویت‌دهی برای حمایت از صادرکنندگان و ارتقای زیرساخت‌های استان در این اداره‌کل خبر داد.

کریم مجرب امروز چهارشنبه۳۰ مهر در نشست صنعت، معدن و تجارت‌(صمت) فارس از درخشش چهار صادرکننده استان فارس خبر داد و گفت: در بیست و نهمین دوره آیین روز ملی صادرات، چهار صادرکننده از استان فارس شامل سه صادرکننده نمونه ملی و یک صادرکننده شایسته تقدیر موفق به کسب عناوین برتر شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان تصریح کرد: استان فارس با دارا بودن ظرفیت‌های گسترده تولید و صادرات، همواره نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کرده است.

مجرب اظهار کرد: صادرکنندگان نمونه استان، نمادی از توانمندی و تلاش مستمر بخش خصوصی هستند که با ایجاد ارزش افزوده و توسعه بازارهای خارجی، باعث رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان فارس شده‌اند.

مدیرکل صمت فارس افزود: حمایت از این صادرکنندگان و ارتقاء زیرساخت‌ها، اولویت اصلی ما در اداره کل صنعت، معدن و تجارت است تا بتوانیم مسیر رشد صادرات غیرنفتی را هموارتر کنیم.

به گزارش ایسنا، مراسم روز ملی صادرات با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، فعالان اقتصادی، صاحب‌نظران حوزه تجارت خارجی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۴ در سالن اجلاس سران برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha