• یکشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404080401955
  • خبرنگار : 50622

رئیس هیئت امنای کمیته امداد:

خانه‌دار شدن مددجویان روستایی یکی از اولویت‌های اصلی کمیته امداد است

خانه‌دار شدن مددجویان روستایی یکی از اولویت‌های اصلی کمیته امداد است

ایسنا/البرز رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: خانه‌دار شدن مددجویان روستایی یکی از اولویت‌های اصلی کمیته امداد است تا هیچ فرد تحت پوشش کمیته امداد در روستاها، بدون خانه نباشد.

آیت الله محسن کازرونی در همایش «هر شهروند یک خیّر اجتماعی» یا «گلریزان اجتماعی» که با هدف حمایت از گروه‌های آسیب پذیر استان روز یکشنبه چهارم آبان در اردوگاه امام علی(ع) کرج برگزار شد، برگزار شد، اظهار کرد: احسان، اکرام، تعاون و خدمت به مردم، ابعاد فردی و اجتماعی گسترده‌ای دارد و این تکثیر مفاهیم، نشان‌دهنده اهمیت و جامعیت این موضوع است.

وی با بیان اینکه آزادی از اسارت مادی با نیکوکاری میسر می‌شود ادامه داد: ثروت، قدرت و شهرت می‌توانند انسان را اسیر خود کنند و کار خیر، راهی برای رهایی از این اسارت است.

کازرونی بیان کرد: آرام کردن دل یک انسان، ارزش بسیار بالایی دارد. پیامبر اکرم (ص) کار خیر را به گنج‌های بهشت تشبیه کرده که می‌تواند انسان را یک شبه به جایگاه والایی برساند. این گنج معنوی برتر از گنج‌های مادی است.

وی درباره مصادیق کار خیر گفت: پاک کردن اشک یتیم، دستگیری از نیازمندان، اطعام فقیران و آرام کردن دل غمگین از مصادیق کمک کردن و کار خیر است.

وی درباره هشت خصلت بهشتی افزود: بر اساس روایتی از پیامبر اکرم (ص) هشت خصلت اگر در کسی جمع شوند، او با پیامبران، صدیقین، شهدا و صالحین محشور خواهد شد. این خصلت‌ها عبارتند از ازدواج دادن افراد مجرد، کمک به حجاج، سرپرستی یتیم، رفع گرفتاری، سیر کردن گرسنه، سیراب کردن تشنه و روزه گرفتن در روز گرم. این اعمال گنج‌هایی هستند که می‌توانند انسان را به بهشت برسانند.

کازرونی همچنین در جمع خبرنگاران، درباره اولویت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: خانه‌دار شدن مددجویان روستایی یکی از اولویت‌های اصلی کمیته امداد است تا هیچ فرد تحت پوشش کمیته امداد در روستاها، بدون خانه نباشد.

وی افزود: هرچند که به دلیل برخی مشکلات، این هدف به طور کامل هنوز محقق نشده است اما تلاش‌ها همچنان ادامه دارد.

کازرونی درباره خودکفایی و خوداشتغالی مددجویان ادامه داد: این موضوع به عنوان یک سیاست بسیار مهم برای توانمندسازی مددجویان در نظر گرفته شده و هدف از آن، تبدیل مددجویان به افرادی خودکفا و مستقل است. این یک سیاست بسیار مهم است که با ارائه کمک‌های مستمر و دائمی که وابستگی ایجاد می‌کند، فرق دارد.

کازرونی به آمار خودکفایی و خوداشتغالی اشاره کرد و گفت: در زمان مرحوم رئیسی، سالانه ۱۰۰ هزار نفر به خودکفایی می‌رسیدند، در سال گذشته با حضور دکتر پزشکیان، حدود ۸۰ هزار نفر به این هدف دست یافتند. پیش‌بینی می‌شود که امسال نیز همین روند ادامه یابد.

وی بیان کرد: همانگونه که می‌دانید مشکلات اقتصادی موجود می‌تواند بر این آمار تأثیر بگذارد، اما این مورد هم یکی از اولویت‌های مهم ما است.

کازرونی با بیان اینکه همکاری بین کمیته امداد و قوه قضاییه یک ابتکار خلاقانه است، افزود: هم کمیته امداد و هم قوه قضاییه درگیر نوسانات و آسیب‌های اجتماعی هستند. به این معنا که تکانه‌های اقتصادی باعث افزایش مراجعات به کمیته امداد می‌شود و آسیب‌های اجتماعی، قوه قضاییه را درگیر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین، هر دو سازمان در یک راستا و با یک هدف مشترک کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند که می‌تواند تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.

وی به دو جنبه اثباتی و سلبی این همکاری اشاره کرد و ادامه داد: جنبه اثباتی آن، کمک به افراد نیازمند و گرفتن دست آنها است. جنبه سلبی آن، جلوگیری از بروز پدیده‌های زشت اجتماعی مانند دزدی، خودکشی، جنایت و غارت است.

کازرونی بر نقش خیرین تاکید کرد و گفت: گل‌ریزان اجتماعی ابتکار زیبایی بود که هر فردی با ورود خود به این عرصه می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی بکاهد. گلریزان اجتماعی راهی برای مشارکت افراد به ویژه خیرین در این امر خیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha