منوچهر یارمحمدی با اشاره به اینکه از این میزان، ۳۰ درصد زیتون برای تولید روغن و ۷۰ درصد برای تهیه کنسرو مورد استفاده قرار میگیرد، افزود: امسال با توجه به «سال نیاور» بودن درختان زیتون و کاهش طبیعی باردهی، بخش عمده محصول به صورت کنسروی برداشت میشود.
وی گفت: در این شهرستان ارقام مختلف زیتون شامل زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون کشت میشود که رقم زرد زیتون بیشترین سطح زیر کشت را دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در روز سهشنبه ۶ آبان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیش از ۳۰ درصد از محصول امسال در حال تبدیل شدن به روغن زیتون است، پیشبینی میشود بالغ بر ۱۰۰۰ تن روغن زیتون در ۳۲ واحد فعال روغنکشی این شهرستان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شود.
انتهای پیام


نظرات