• جمعه / ۹ آبان ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404080905345
  • خبرنگار : 50228

کعبی با کنایه به فولادی‌ها: مثل بعضی‌ها موذی نیستم

کعبی با کنایه به فولادی‌ها: مثل بعضی‌ها موذی نیستم

ایسنا/خوزستان مربی تیم فوتبال استقلال خوزستان به اتفاقات پایان دیدار این تیم مقابل فولاد واکنش نشان داد و گفت: من آدم یک رویی هستم و آدمی نیستم که  ۷٠ و ۱۰۰ میلیارد بگیرم و سرم را پایین باشد؛ من مثل بعضی‌ها موذی نیستم.

حسین کعبی امشب نهم آبان پس از تساوی دو تیم فولاد و استقلال خوزستان در جمع خبرنگاران در خصوص درگیری با اعضای تیم فولاد پس از پایان این دیدار، اظهار کرد: من اگر بخواهم جواب آن دوستمان را بدهم او را بزرگ کنم. من به خاطر شهر خودم نمی‌خواهم فولاد و استقلال وارد حاشیه شود. من در فولاد بزرگ شده‌ام. 

او بیان کرد: دوست ندارم بعضی‌ها سو استفاده کنند و هر چی دارم هرچی نان در آوردم از باشگاه فولاد است.در این شهر زندگی می‌کنم و نمی‌خواهم خودم را خراب کنم و  هیچ وقت دهنم را با این حرف‌ها نجس کنم. برای استقلال خوزستان و فولاد آرزوی موفقیت می‌کنم. 

مربی تیم فوتبال استقلال خوزستان در ارتباط با درگیری رخ داده نیز گفت: از مادر زاییده نشده که کسی به من حرف بزند و کسی به من بی‌احترامی کند. من آدم یک رویی هستم و آدمی نیستم که  ۷٠ و ۱۰۰ میلیارد بگیرم و سرم را پایین باشد. من مثل بعضی‌ها موذی نیستم. وحید هاشمیان به خاطر ادبش و شخصیت‌اش اخراج شد.

او افزود: من برای شهرم، موها و ریش‌هایم را سفید کردم. اگر شده با همه دعوا کنم، دعوا می‌کنم. همه دیدند تیم ما جوان است. من دست و پای مردم آبادان را می بوسم، به خاطر معرفت و مرامی که داشتند و گذاشتند ما اینجا بازی کنیم و مثل بعضی‌ها بد ذات نیستیم. ما خوزستانی‌ها باید پشت هم باشیم.

کعبی گفت: ببینید پول‌های ما کجا خرج می‌شوند و به چه کسی می‌دهند. بعد می‌گویند کعبی مصاحبه جنجالی می‌کند. من وظیفه‌ دارم به این جوان‌ها کمک کنم. من برای شهرم گردن می‌دهم و شهرم را دوست دارم و هیچ کسی نمی‌تواند من را خراب کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha