• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404081409034
  • خبرنگار : 51046

استاندار ایلام در نشست پدافند غیرعامل مطرح کرد

تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و ذخایر اضطراری برای پایداری ایلام در بحران‌ها

تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و ذخایر اضطراری برای پایداری ایلام در بحران‌ها

ایسنا/ایلام استاندار ایلام با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌های حیاتی در شرایط بحران، گفت: تقویت شبکه‌های ارتباطی، پیش‌بینی مسیرهای جایگزین و آمادگی نانوایی‌ها و مراکز خدماتی برای تأمین نیازهای اولیه مردم از اولویت‌های پدافند غیرعامل در استان است.

احمد کرمی عصر چهارشنبه ١۴ آبان، در نشست وبیناری پدافند غیرعامل که به ریاست پورجمشیدیان، قائم‌مقام وزیر کشور و با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و استانداران سراسر کشور برگزار شد، اظهار کرد: پدافند غیرعامل به معنای کاهش آسیب‌پذیری در برابر تهدیدات و وقایع غیرمترقبه است و باید در ابعاد مختلف از جمله مدیریت بحران، ارتباطات، زیرساخت‌ها و نیازهای اولیه مردم مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: پیش‌بینی درست و برنامه‌ریزی مناسب برای تأمین امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی می‌تواند در زمان بروز بحران، جامعه را سرپا نگه دارد. این مهم نیازمند طراحی سناریوهای دقیق، جانمایی مناسب تجهیزات و اجرای رزمایش‌های کاربردی در سطح استان است.

استاندار ایلام با اشاره به اهمیت پایداری شبکه‌های ارتباطی تصریح کرد: قطع ارتباطات در شرایط بحران، می‌تواند تبعات ثانویه‌ای مانند اختلال در تأمین آب، نان و خدمات ضروری ایجاد کند. لذا باید برای حفظ و جایگزینی مسیرهای ارتباطی و ارتباطات مخابراتی در شرایط اضطراری، پیش‌بینی‌های لازم انجام شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات ضروری برای ارتقای تاب‌آوری استان، تجهیز نانوایی‌ها و مراکز خدمات‌رسان به مولد برق اضطراری، مخازن آب و سوخت جایگزین است. حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد نانوایی‌های استان می‌توانند در صورت تجهیز به این امکانات، در شرایط بحرانی، نیاز مردم را برطرف کنند.

کرمی تأکید کرد: در استان ایلام با توجه به مسیرهای خروجی محدود و نیاز به مسیرهای جایگزین مانند تونل‌های ایلام به کرمانشاه و ایلام به ترابله، بحث پدافند غیرعامل نه‌تنها یک ضرورت بلکه یک الزام راهبردی است.

وی همچنین از اجرای ۱۴ رزمایش شاخص پدافندی و ۸۴ مانور در استان ایلام طی سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر این، برنامه‌های آموزشی برای ارتقای آگاهی عمومی مردم در حوزه پدافند غیرعامل و دستورالعمل‌های اجرایی مانند دستورالعمل شهید آباد و شهید شاکری نیز در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار ایلام ضمن قدردانی از همراهی مسئولان و نیروهای اجرایی در این حوزه، یادآور شد: تجربه دفاع مقدس نشان داده است که باید برای هر تهدید احتمالی آماده بود و این آمادگی جز با هم‌افزایی سازمان‌ها، آموزش عمومی و تقویت زیرساخت‌ها محقق نمی‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha