• جمعه / ۱۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404081609790
  • خبرنگار : 50187

در خطبه‌های نماز جمعه اعلام شد

الزامات ایران قوی از نظر نماینده ولی فقیه در استان کرمان

الزامات ایران قوی از نظر نماینده ولی فقیه در استان کرمان

ایسنا/کرمان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه قدرت نظامی یکی از الزامات ایران قوی است که نیروهای مسلح این بخش را متناسب با شأن آن پیش بردند و به بازدارندگی رسیدیم، گفت: الزام دیگر، قدرتمند شدن در زمینه اقتصاد است که باید با تولید هوشمند و رقابت‌پذیر با رقبا اقتصاد را در صحنه داخلی و خارجی قدرتمند کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز (۱۶ آبان) با اشاره به زبان بدن و کلام به عنوان یکی از ابزارهای تربیت اظهار کرد: سخن باید منطق قوی و استوار داشته باشد به خصوص مربی نسبت به متربی که جدا از وزانت باید قوی هم باشد.

وی با تأکید بر اینکه فضا باید تربیتی و معلم، انگیزه تربیتی داشته باشد؛ افزود: در نگاه دینی و قرآن کریم متربی باید بداند که مربی به خوبی‌ها و بدی‌ها توجه دارد و اعمال، رفتار، گفتار و عملکرد خوب او در رصد معلم است.

علیدادی سلیمانی در ادامه با اشاره به سالگرد شهادت سردار طهرانی‌مقدم پدر موشکی ایران بیان کرد: این شخصیت‌ها در کشور رشد کرده و با نگاه تکلیف‌محوری پا به میدان خدمت گذاشتند و مسئولیت‌های بزرگ و مهم را در دست گرفتند و پیشرفت این کشور را رقم زدند و از لحاظ دفاعی کشور را در وضعیت بازدارنده قرار دادند.

امام جمعه کرمان با اشاره به سالروز تظاهرات تاریخی و آبان ۵۷ بیان کرد: این تظاهرات به رژیم طاغوت ثابت کرد انقلاب در روزهای نزدیک پیروزی قرار گرفته و در آینده نزدیک رژیم باید برچیده شود.

وی به روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه نیز اشاره کرد و گفت: شعارهای زیبا و جذابی دنیای پرتزویر امروز انتخاب کرده تا ذهن نسل‌ها را به آن معطوف کند اما پشت این شعارها پر از خیانت و جنایت علیه بشریت است و سوال اینجاست که آیا امروز علم در خدمت صلح و پیشرفت است؟

علیدادی سلیمانی افزود: امروز علم در خدمت نسل‌کشی و در خدمت انسان‌های قلدری چون رئیس جمهور آمریکاست که بشریت و انسانیت را تحقیر و تمسخر کرده و ثروت و علم دنیا را برای تحقیر جامعه انسانی و رسیدن به خواسته‌های شیطانی خود در اختیار گرفتند.

وی افزود: علم و ثروت دنیا با مدیریت استکبار جهانی در مقابل معنویت، عدالت و اخلاق قرار گرفته و علم و فناوری برای اسارت انسان و انسانیت به استخدام درآمده است. به اسم دموکراسی بدترین حرکت‌های ضد دموکراسی را بر دنیا حاکم کردند اما نظرسنجی‌ها حتی در کشورهای غربی نشان داده توده‌های مردم آگاه هستند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان اظهار کرد: امروز ما به ایران قوی نیاز داریم که گفتمان آن اخلاق، معنویت، عدالت و حفظ حقوق انسان و انسانیت است؛ الزاماتی دارد که فهم، درک، بصیرت و تحلیل درست توده‌های مردم، خواص و نخبگان یکی از این الزامات است.

وی افزود: قدرت نظامی یکی دیگر از الزامات است که نیروهای مسلح این بخش را متناسب با شأن آن پیش بردند و ما به بازدارندگی رسیدیم.

علیدادی سلیمانی گفت: الزام دیگر ایران قوی، قدرتمند شدن در زمینه اقتصاد است که باید با تولید هوشمند و رقابت‌پذیر با رقبا اقتصاد را در صحنه داخلی و خارجی قدرتمند کنیم.

امام جمعه کرمان بیان کرد: اقتصاد به ویژه باید مبتنی بر توزیع عادلانه فرصت‌ها در جغرافیای پهناور ایران اسلامی باشد و به طور خاص در پیشرفت اقتصادی باید دولت و فعالان اقتصادی به قشر آسیب‌پذیر توجه کنند.

وی اظهار کرد: محور مهم دیگر پرهیز از اسراف و تبذیر حتی در انرژی است که نباید در رده کشورهای پرمصرف انرژی قرار بگیریم زیرا کشوری که در حال جنگ تمام عیار با استکبار است و برای کاهش انرژی ما نقشه‌های فراوان دارند، باید مصرف را مدیریت کنیم در حالی که الان مصرف انرژی ما آرایش جنگی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha