• جمعه / ۱۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1404081609871
  • منبع : نمایندگی خوزستان

دادسرای مرکز استان در بیانیه‌ای اعلام کرد

دستگاه قضایی با ایجاد تفرقه در خوزستان بدون اغماض برخورد می‌کند

دستگاه قضایی با ایجاد تفرقه در خوزستان بدون اغماض برخورد می‌کند

ایسنا/خوزستان دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خوزستان در بیانیه‌ای درباره حادثه خودسوزی یک جوان در اهواز تاکید کرد: دستگاه قضایی خوزستان با ایجاد تفرقه و تحریک احساسات قومیتی بدون اغماض برخورد می‌کند.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خوزستان در روز جمعه ۱۶ مهر، در این بیانیه آمده است:  

بسمه تعالی

مقام معظم رهبری: حفظ انسجام ملی، امروز لازم‌تر از همیشه است.

به اطلاع مردم فهیم، نجیب و شهید پرور استان خوزستان می‌رساند در پی حادثه تلخ و غم‌انگیز خودسوزی جوان اهوازی‌ و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی، هر فرد یا جریان و با هر گرایشی، همگام با دشمنان مهین اسلامی، بخواهند از این حادثه برای ایجاد تفرقه و تحریک احساسات قومیتی و برهم زدن آرامش و امنیت عمومی بهره‌برداری کنند، دستگاه قضایی استان با جدیت و اقتدار،قاطعانه، قانونی و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

دشمنان ملت غیور ایران اسلامی همواره در تلاش‌اند با بهره‌برداری از مسائل احساسی و حوادث تلخ، فضای جامعه را متشنج و ملتهب و میان اقوام غیور و شهیدپرور این استان اختلاف ایجاد کنند؛ اما مردم نجیب، مومن و انقلابی خوزستان، با هوشیاری و درایت خود، اجازه نخواهند داد چنین دسیسه‌هایی امنیت و آرامش استان را خدشه‌دار کند.

لازم به ذکر است که براساس قانون، رسیدگی قضایی دقیق و همه‌جانبه به حادثه تلخ در دستور کار دادسرای مرکز استان قرار گرفته و با جدیت در حال پیگیری است. 

انتهای پیام