• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404081911522
  • خبرنگار : 71614

تداوم ماندگاری جوی و آلودگی در شهرهای صنعتی

تداوم ماندگاری جوی و آلودگی در شهرهای صنعتی

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا از تداوم کاهش کیفیت هوا در مناطق مختلفی از کشور به‌ویژه شهرهای صنعتی و پرجمعیت خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پیش بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری نشان می‌دهد که دوشنبه (۱۹ آبان) طی ساعات بعد از ظهر در مرکز، شرق و جنوب شرق و سه شنبه (20 آبان) در جنوب شرق کشور افزایش وزش باد گاهی خیزش گردوخاک رخ می‌دهد و جو در سایر مناطق آرام و پایدار است.

وی در ادامه گفت: تا پنجشنبه (۲۲ آبان) این وضعیت ادامه خواهد داشت که پیامد آن افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت به‌ویژه در ساعات اولیه صبح خواهد بود سپس جمعه (۲۳ آبان) طی بعد از ظهر در ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات واقع در شمال غرب کشور افزایش ابر وزش باد گاهی رگبار پراکنده انتظار می رود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۰ آبان) صاف همراه با غبار محلی با کمینه دمای ۱۱ و بیشینه دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود همچنین روز چهارشنبه (۲۱ آبان) صاف  تا قسمتی ابری و غبار محلی خواهد بود و کمینه و بیشینه دما در این روز به ترتیب به ۱۰ و ۲۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیائیان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس‌فردا (۲۰ و ۲۱ آبان) بندرعباس با بیشینه دمای ۳۵ درجه سانتی‌گراد گرمترین و شهرکرد با کمینه دمای ۴- و ۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

به گزارش ایسنا، صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha