• یکشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1404090200838

نماینده مردم بروجرد در مجلس خبر داد

تکمیل ۱۰۰ درصدی طرح‌های هادی بروجرد ظرف دو سال آینده

تکمیل ۱۰۰ درصدی طرح‌های هادی بروجرد ظرف دو سال آینده

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح‌های هادی شهرستان ظرف دو سال آینده به صورت ۱۰۰ درصد تکمیل خواهند شد.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح‌های هادی در روستاها، اظهار کرد: طی بازدید میدانی که از تعدادی از روستاهای شهرستان به عمل آمده، بخش قابل توجهی از مشکلات زیرساختی آن در حوزه طراحی برطرف شده است.

وی خاطرنشان کرد: در طول سنوات گذشته تا امروز بخش عمده‌ای از مشکلات روستاهای بروجرد مرتفع شده و تصمیمات خوبی برای تکمیل اقدامات باقی‌مانده اتخاذ شده است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: براساس روندی که مشاهده می‌شود، ظرف دو سال آینده شاهد تکمیل و پوشش صددرصدی طرح هادی در تمامی روستاهای شهرستان بروجرد خواهیم بود.

گودرزی در ادامه با اشاره به عملکرد سال‌های گذشته در حوزه خدمات‌رسانی ادامه داد: همان‌گونه که در بحث گازرسانی، بروجرد به‌عنوان شهرستان سبز معرفی شد و اکنون همه روستاها از نعمت گاز برخوردار هستند، امیدواریم اجرای طرح‌های هادی نیز به همین الگو پیش برود.

وی تأکید کرد: بهبود زیرساخت‌های روستایی به‌طور طبیعی موجب رونق کشاورزی، افزایش کیفیت زندگی، کاهش مهاجرت به شهر و به‌تبع آن کاهش حاشیه‌نشینی و آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس تصریح کرد: امیدواریم بازدیدها، نظارت‌های میدانی و پیگیری‌ها موجب افزایش امید، اعتماد و رضایت مردم بزرگوار شهرستان شود.

انتهای پیام