مهدی پارسایی در همایش روز جهانی فست فود در شیراز با بیان اینکه گردشگری محور اول توسعه فارس است، اظهار کرد: ترکیب صنعت خوراک و پذیرایی در کنار هم حوزه گردشگری را تقویت خواهد کرد و تلاش میکنیم با راهاندازی کارگروه گردشگری خوراک در استان با همراهی اصناف مرتبط، نقش این حوزه در توسعه گردشگری را هرچه بیشتر تقویت کنیم.
وی با تقدیر از انگیزه و تلاش بخش خصوصی برای برگزاری رویدادهای تخصصی، ادامه داد: در معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تلاش خواهیم کرد نقش و سهم بخش خصوصی در برگزاری رویدادهای استانی، ملی و بینالمللی را بیش از گذشته افزایش دهیم.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تاکید کرد: تقویت حضور و فعالیت بخش خصوصی مبتنی بر سه سیاست آموزش، نوآوری و استانداردسازی است و در اولین همایش روز جهانی فست فود در شیراز، موضوع آموزش مورد توجه جدی قرار گرفته است.
پارسایی در ادامه با اشاره به اینکه گردشگران انتظار دارند در سفر به شیراز و استان فارس خاطرات بیادماندنی با خود ببرند، گفت: این خاطرات باید در هماهنگی با زیست بوم این دیار باشد و نوآوری در این زمینه بسیار موثر است.
وی یکی از نقاط قوت شیراز را شعر و ادبیات دانست و با تاکید بر اینکه شیراز را شهر شعر میدانند، افزود: فست فودهای شیرازی با خوش ذوقی و سلیقه در رسیدهای مشتریان، اشعاری از بزرگان شعر و ادبیات کشور را درج میکنند که باعث میشود افراد در حال و هوای شیراز قرار داشته باشند.
پارسایی تصریح کرد: پایش کیفیت فست فودهای شیراز توسط خود مردم شیراز صورت گرفته و مهر قبولی گرفته است؛ به همین دلیل است که بیش از هزار واحد صنفی فست فود در شیراز داریم.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز دوشنبه ۱۰ آذر، معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به اینکه توجه به ادبیات و شعر در حوزه غذا سابقه دیرینهای در شیراز دارد، اظهار کرد: شاعری به نام اسحاق اطعمه در قرن هشتم در شیراز، حوزه خوراکی را برای سرودن اشعار خود انتخاب کرده است و دیوان بزرگی را با موضوع معرفی اغذیه سروده است که می تواند دستمایه فعالان حوزه غذا قرار گیرد.
انتهای پیام


نظرات