• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1404091207937

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌ اسلامی لرستان: نظام جمهوری اسلامی احیاگر هویت زنان در عصر حاضر است

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌ اسلامی لرستان: نظام جمهوری اسلامی احیاگر هویت زنان در عصر حاضر است

ایسنا/لرستان سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌ اسلامی لرستان گفت: نظام جمهوری اسلامی احیاگر هویت زنان در عصر حاضر است و زنان در این نظام جایگاه ویژه‌ای دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی در جلسه هماهنگی برنامه‌های گرامیداشت روز زن که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: برکت وجودی حضرت فاطمه زهرا(س) برای تمام بشریت است و جهات تشیع باید به وجود چنین گوهر تابناکی به خود افتخار کند.

وی خاطرنشان کرد: رویکردی که امروز در ایران اسلامی وجود دارد توانسته هویت زن و دختر ایرانی را به خوبی به جهان نشان دهد.

او اضافه کرد: ویژه برنامه‌های گرامیداشت مقام مادر و روز زن به مدت یک هفته و با رویکرد محله محور در استان برگزار خواهد شد و در برنامه‌های امسال تجلیل از زنان عشایر، مادران شهدا، مادران چند فرزند و بانوان شاغل محجبه به صورت جدی مورد نظر خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی شورای تبلیغات اسلامی در روز چهارشنبه ۱۲ آذر، غلامی بیان کرد: شعار محوری هفته مقام زن و روز مادر بانوی ایرانی، مظهر نجابت، الگوی مقاومت است و برنامه‌های متنوعی در سطح استان با محوریت و نقش آفرینی بانوان برای این هفته برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام