محمدرضا اصغری درگفت و گو با ایسنا با اشاره به تداوم چرخه تولید در ماههای آینده اظهار کرد: مرغهای حاصل از این دوره جوجهریزی، از ابتدای بهمنماه وارد کشتارگاهها شده و نقش مؤثری در تأمین پایدار گوشت مرغ خواهند داشت.
وی با بیان اینکه تولید استان فراتر از نیاز داخلی است، افزود: طی آذرماه امسال ۹ هزار و ۵۳ تُن مرغ به کشتارگاههای آذربایجانغربی ارسال شد و به طور میانگین روزانه بیش از ۳۰۰ تُن گوشت مرغ گرم در بازار توزیع شد که این میزان بیش از مصرف استان بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با تشریح ظرفیتهای تولیدی استان گفت: هماکنون ۷۶۷ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از ۱۸.۵ میلیون قطعه در هر دوره، ۷۰ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت دو میلیون قطعه و ۳۴ واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۱.۵ میلیون قطعه در استان فعال است.
اصغری با تأکید بر جایگاه آذربایجانغربی در تولید گوشت مرغ کشور تصریح کرد: وجود ۹ زنجیره تولید و شبکه گسترده مرغداریها باعث شده است علاوه بر تأمین نیاز بازار استان، بخشی از تولیدات به استانهای همجوار نیز ارسال شود.
انتهای پیام


نظرات