• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404101609786
  • خبرنگار : 50673

احتمال گرد وغبار و کاهش موقت کیفیت هوا در هرمزگان/افزایش بادهای شمال‌ شرقی

احتمال گرد وغبار و کاهش موقت کیفیت هوا در هرمزگان/افزایش بادهای شمال‌ شرقی

ایسنا/هرمزگان کارشناس هواشناسی هرمزگان از افزایش بادهای شمال‌ شرقی در مناطق شرقی و مرکزی استان و محدوده تنگه هرمز خبر داد و گفت: این شرایط جوی می‌تواند با بروز گرد و غبار و کاهش موقتی کیفیت هوا همراه باشد.

مجتبی حمزه‌نژاد اظهار کرد: صبح امروز سه شنبه ۱۶ دی تا هنگام ظهر، تقویت بادهای شمال‌شرقی در مناطق شرقی و مرکزی استان و تنگه هرمز تداوم دارد و در پاره‌ای از این مناطق، وقوع گرد و غبار و افت موقت کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

وی افزود: در نواحی جنوبی خلیج فارس، بخش‌هایی از تنگه هرمز و غرب دریای عمان نیز گذر ابر و احتمال رگبار پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان با اشاره به وضعیت دریا بیان کرد: امروز سه شنبه ۱۶ دی خلیج فارس عمدتاً آرام است، اما تنگه هرمز و غرب دریای عمان تا ساعات ظهر شرایط نسبتاً متلاطمی خواهند داشت.

حمزه‌نژاد با تأکید بر رعایت نکات ایمنی توصیه کرد: تردد شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و تفریحی با احتیاط انجام شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: طی روزهای چهارشنبه ۱۷ دی تا جمعه ۱۹ دی، شرایط برای وقوع رگبارهای پراکنده باران در مناطق دریایی استان مهیا خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هواشناسی هرمزگان در روز سه شنبه ۱۶ دی، از نظر دمایی نیز تا پایان هفته کاهش نسبی دمای کمینه، به‌ویژه در مناطق مرتفع استان، مورد انتظار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha