• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404101610323
  • خبرنگار : 71659

۲ شهید در تجاوز هوایی مجدد اشغالگران به جنوب لبنان

۲ شهید در تجاوز هوایی مجدد اشغالگران به جنوب لبنان

منابع لبنانی از تجاوز هوایی مجدد رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و به شهادت رسیدن دو نفر خبر دادند.

به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی عصر روز سه شنبه یک منزل مسکونی در منطقه «خربه سلم» واقع در شهرستان «بنت جبیل» در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار داده است.

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند در این حمله هوایی اسرائیل، دو نفر به شهادت رسیدند.

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های گذشته صدها بار آتش‌بس در لبنان را نقض کرده و مناطق مختلف در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داده است.

رژیم صهیونیستی به بندهای توافق آتش‌بسی که ۲۷ نوامبر وارد فاز اجرایی شد، پایبند نبوده و نیروهای آن به عملیات‌های تخریب و منفجر کردن در کنار حملات هوایی تقریبا هر روزه خود علیه نقاط مختلف جنوب لبنان ادامه می‌دهند و همچنان در پنج نقطه در جنوب لبنان که برای آنها راهبردی است، مستقر هستند و از عقب‌نشینی از آنها امتناع می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha