سیدبصیر هاشمی یکشنبه ۲۱ دی در نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانهروزی کادر درمان استان فارس گفت: ارائه خدمات در شرایط سخت نیز جزو رسالتهای کارکنان نظام سلامت است و همیشه در همه بحرانها با تمام توان به ارائه خدمت میپردازند.
وی با بیان اینکه تمامی مراکز درمانی، بیمارستانها و مراکز خدمات جامع سلامت در سطح استان فارس در آمادگی کامل بهسر میبرند، اظهار کرد: خدمات سلامت بدون هیچ وقفهای به مراجعان ارائه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با پایش فعالیت مراکز درمانی، بیمارستانها، مراکز خدمات جامع سلامت و اورژانس فارس در ۲۴ ساعت گذشته، راهکارهایی برای تسریع در روند مدیریت بحران و ارائه خدمات مطلوبتر به مردم ارائه داد.
به گزارش ایسنا، اعضای ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن بیان گزارشی از روند اقدامات ۲۴ ساعت گذشته در حوزه سلامت فارس، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.
انتهای پیام


نظرات