شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۲۰:۵۸
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
اسماعیلی‌فر: هیچ‌کس جز زنوزی و هواداران پشت تراکتور نیست

اسماعیلی‌فر: هیچ‌کس جز زنوزی و هواداران پشت تراکتور نیست

آذربایجان شرقی (ایسنا) - بازیکن تراکتور با انتقاد از عدم همکاری فدراسیون فوتبال و سفارت ایران در عمان گفت: بازیکنان برای سفرهای تیمی ۱۸ ساعت در مسیر هستند و هیچ‌کس به ما کمک نمی‌کند.هیچ‌کس جز زنوزی و هواداران پشت تراکتور نیست.

دانیال اسماعیلی‌فر، شنبه ۱۶ آبان پس از پیروزی تیمش مقابل خیبر خرم‌آباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از همه کسانی که امروز برای پوشش این مسابقه زحمت کشیدند، تشکر می‌کنم. بازی را خیلی خوب شروع کردیم و شرایطمان به‌خوبی پیش می‌رفت، اما یک اخراجی دادیم. با این حال، چاره‌ای جز بردن نداشتیم و با وجود ۱۰ نفره شدن به حملاتمان ادامه دادیم. خدا را شکر توانستیم به گل برسیم. پس از اینکه تیم حریف هم ۱۰ نفره شد، فکر می‌کنم کنترل بازی کاملاً در اختیار ما بود. مهم این بود که سه امتیاز را بگیریم که خدا را شکر به این هدف رسیدیم.

او ادامه داد: جا دارد از تمام هوادارانمان که با وجود شرایط سخت جوی، روز شنبه و زمان نامناسب برگزاری مسابقه به ورزشگاه آمدند، تشکر کنم. از حمایت آنها ممنونم.

بازیکن تراکتور در ادامه با اشاره به شرایط این تیم در هفته‌های اخیر گفت: دوست دارم در این فرصت با هوادارانمان صحبت کنم. شرایط سختی داشتیم و البته دنبال بهانه نیستیم. توقعی که خودمان در این یکی دو سال ایجاد کرده‌ایم، توقع به‌جایی است و هواداران هم از ما انتظار دارند. در سال‌های گذشته فوق‌العاده کار کردیم و به‌ویژه سال گذشته در لیگ نخبگان نتایج استثنایی گرفتیم. طبیعی است که هواداران انتظار داشته باشند روند تیم هر روز بهتر شود، اما شرایطی که امسال با آن مواجه هستیم، دشوار است.

اسماعیلی‌فر با قدردانی از مالک باشگاه تراکتور بیان کرد: آقای زنوزی با تمام وجود تلاش می‌کنند تا شرایط باشگاه و تیم بهتر شود و بتوانیم مسابقات را با امکانات و شرایط مناسب‌تری برگزار کنیم، اما خارج از مجموعه باشگاه کسی به ما کمک و همکاری نمی‌کند. جا دارد از آقای زنوزی تشکر کنم که در دو سفر سخت اخیر همراه تیم بودند. در سفر عمان و سفر دیگر، ایشان نشان دادند که همه‌جوره هوای تیم را دارند. برخی افراد در این سفرهای سخت کنار ما نبودند و فقط در پروازهای مستقیم همراه تیم می‌شوند، اما آقای زنوزی نشان دادند که در شرایط دشوار هم کنار تیم هستند. ما نیز تلاش می‌کنیم بهترین عملکردمان را داشته باشیم.

او در ادامه خطاب به هواداران تراکتور گفت: می‌خواهم به‌عنوان عضو کوچکی از باشگاه یک نکته را به هواداران بگویم. در دو سال گذشته همه‌جوره مراقب این تیم بودید. در فضای مجازی عملکرد استثنایی داشتید و حمایت‌های شما در ورزشگاه هم نیازی به توضیح ندارد. هواداران باید بدانند که جدا از دیدار مقابل ملوان، در ۱۰ بازی ۲۳ امتیاز کسب کرده‌ایم که عملکرد خوبی است. البته توقعات به‌جایی وجود دارد و در لیگ نخبگان نتوانستیم نتایجی را که انتظار داشتیم به دست بیاوریم، اما هنوز چیزی تمام نشده و چهار بازی دیگر باقی مانده است.

بازیکن تراکتور با تأکید بر نقش هواداران در آینده این باشگاه گفت: در نهایت بازیکنان می‌روند و آنچه باقی می‌ماند، هواداران و این تیم هستند. هواداران صاحبان اصلی این تیم هستند و کسانی که مالک واقعی تیم محسوب می‌شوند، بیش از همه باید مراقب آن باشند. با حمایت آنهاست که تیم می‌تواند به موفقیت برسد. هواداران در دو سال گذشته نشان دادند که با حمایت همه‌جانبه خود می‌توانند ما را به جلو هدایت کنند. امیدوارم در این شرایط هم اسیر حاشیه‌ها نشوند.

اسماعیلی‌فر افزود: ما در شرایط بحرانی هستیم و وضعیت دشواری داریم. کسی با ما همکاری نمی‌کند، اما از ابتدا و در این سه چهار سال می‌دانستیم که فقط خودمان، هواداران، مالک و باشگاه را داریم و قرار نیست کسی از خارج مجموعه به ما کمک کند. انتظار کمک هم نداریم. با این حال، امروز خدا را شکر نشان دادیم که چه تیمی هستیم. هواداران پس از اخراج بازیکن ما حتی بیشتر از خودمان انرژی گذاشتند و به ما روحیه دادند و خوشحالیم که توانستیم سه امتیاز را به دست بیاوریم.

او با اشاره به ادامه رقابت‌های فصل بیان کرد: این مسیر ادامه دارد و هنوز دو سوم فصل باقی مانده است. امیدوارم با حمایت همه‌جانبه هواداران، به تیمی که در واقع مالکیت اصلی آن متعلق به خودشان است، کمک کنند.

اسماعیلی‌فر در پاسخ به پرسشی درباره ناراحتی احتمالی از هواداران یا شرایط داخل تیم گفت: ما در جایگاهی نیستیم که از هوادارانمان ناراحت باشیم. آنها همیشه سنگ تمام گذاشته‌اند و همه‌جوره از ما حمایت کرده‌اند. دلیلی ندارد از هواداران ناراحت باشیم. ناراحتی ما بیشتر از مجموعه‌هایی است که می‌توانند به ما کمک کنند تا سفرهایمان را با شرایط بهتری انجام دهیم.

او با اشاره به فدراسیون فوتبال و سفارت ایران در عمان گفت: نخستین مجموعه‌ای که انتظار همکاری از آن داریم، فدراسیون فوتبال است و مجموعه دوم سفارت ایران در عمان است. هیچ همکاری‌ای با ما انجام نمی‌شود. اینکه بازیکنان ۱۸ ساعت در مسیر پرواز رفت و برگشت باشند، کار بسیار سختی است. این مسائل را برای بهانه‌تراشی مطرح نمی‌کنم، بلکه می‌خواهم هوادارانمان در جریان شرایط تیم باشند.

به گزارش ایسنا، بازیکن تراکتور در پایان خاطرنشان کرد: اگر عده‌ای فضاسازی می‌کنند و می‌خواهند بگویند شرایط تیم بد است، هدفشان این است که ما و هواداران را مقابل یکدیگر قرار دهند. تا زمانی که کنار هم باشیم، هیچ اتفاقی نمی‌تواند ما را از مسیرمان خارج کند. ما تلاشمان را انجام می‌دهیم و هواداران هم همیشه از ما حمایت کرده‌اند. نتیجه هم دست خداست؛ اگر لایق باشیم، خدا نتیجه را به ما می‌دهد و اگر لایق نباشیم، قطعاً تیم دیگری شایسته‌تر است که به موفقیت برسد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها