• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404102514143
  • خبرنگار : 51046

معاون بازرگانی جهاد کشاورزی استان خبر داد:

توزیع ۷۹۵ تُن کالای اساسی در ایلام

توزیع ۷۹۵ تُن کالای اساسی در ایلام

ایسنا/ایلام معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: در پی تلاش‌های گسترده برای حفظ ثبات بازار و اطمینان از دسترسی مردم به کالاهای اساسی، سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با همکاری ستاد تنظیم بازار، ۷۹۵ تن کالای اساسی شامل برنج، روغن و مرغ منجمد را در بازارهای استان توزیع کرده است.

 مجتبی شیرخانی امروز پنجشنبه ٢۵ دی در جمع خبرنگاران، از توزیع ۴۵۰ تن برنج، ۱۰۵ تن روغن و ۲۴۰ تن مرغ منجمد در بازارهای استان خبر داد و اظهار کرد: این توزیع در چند روز اخیر انجام شده و به منظور جلوگیری از افزایش قیمت و ایجاد امنیت در بازار انجام شده است.

وی ادامه داد: در هفته آینده، ۳۱۰ تن برنج دیگر توزیع خواهد شد و برای تامین ۲۰۰ تن روغن و ۲۰۰ تن مرغ منجمد نیز اقدامات لازم انجام شده است. این توزیع‌ها به صورت مداوم و در قالب برنامه‌های بلندمدت انجام می‌شود تا نیازهای مردم از این کالاهای اساسی پوشش داده شود.

شیرخانی تأکید کرد: تمامی کالاهای توزیع شده با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار عرضه می‌شوند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در قیمت یا کیفیت، مردم می‌توانند از طریق سامانه‌های ۱۲۴ صمت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی ایلام توضیح داد: سامانه ۱۳۵ تعزیرات ۲۴ ساعته در حال فعالیت است و هرگونه گزارش از تخلفات، به سرعت پیگیری می‌شود.

وی همچنین از ثبت و تشکیل پرونده‌هایی به ارزش ۱۸ میلیارد تومان برای ۴۰۵ واحد صنفی متخلف در بخش کشاورزی خبر داد و گفت: بازرسی‌ها از واحدهای صنفی کشاورزی و نظارت بر بازار با حضور گشت‌های نظارتی در نقاط مختلف استان به طور مداوم ادامه دارد.

شیرخانی افزود: در این زمینه، تعداد زیادی از واحدهای صنفی که در قیمت‌گذاری نادرست، فروش کالای منقضی شده یا نقض مقررات بهداشتی و فنی عمل کرده‌اند، دستگیر و پرونده‌شان به دادگاه ارسال شده است.

وی گفت: ما در ایلام به دنبال ایجاد امنیت در بازار و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان هستیم، همکاری مردم با سامانه‌های نظارتی و گزارش هرگونه تخلف، می‌تواند به ایجاد یک بازار شفاف و منصفانه کمک کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha