• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404102915496
  • خبرنگار : 50214

دستگیری عوامل تروریستی آشوب‌های اخیر یزد توسط اطلاعات سپاه الغدیر

دستگیری عوامل تروریستی آشوب‌های اخیر یزد توسط اطلاعات سپاه الغدیر

ایسنا/یزد سپاه الغدیر یزد با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با رصد دقیق و اقدام به موقع اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در سپاه الغدیر استان یزد، لیدرها و عوامل تروریستی آشوب‌های چندروز اخیر استان شناسایی و دستگیر شدند.

بنا بر این اطلاعیه، جرائم این آشوبگران شامل ریختن خون انسان‌های بی گناه، تخریب اماکن مقدس، حسینیه‌ها و مساجد در شهرهای استان، تخریب اموال عمومی و شخصی مردم، اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم بوده است.

ماموریت‌های محوله از سوی سرویس‌های بیگانه به این خرابکاران شامل کشته سازی، آتش سوزی، تخریب زیرساخت‌های حیاتی مانند: آب و برق، گاز، تلفن، تخریب و آتش زدن بانک ها، ایجاد شکاف قومیتی، حمله به اماکن نظامی و انتظامی و غیره بوده است و در هنگام دستگیری انواع سلاح‌های سرد و گرم و ابزارها جهت کشته سازی مردم بی‌گناه از آنها کشف و ضبط شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه الغدیر یزد در روز دوشنبه ۲۹ دی،  در پایان نیز ضمن تشکر از اعتماد و همکاری گسترده مردم شریف و شهیدپرور استان یزد به سربازان جان بر کف امام زمان(عج) در معاونت اطلاعات سپاه الغدیر استان برای شناسایی و دستگیری این عناصر خود فروخته و مزدور، از مردم خواسته شد تا هرگونه شناسایی عوامل بیگانه و نیز موارد و تحرکات مشکوک را به شماره تلفن ۱۱۴ ستاد خبری بسیج اطلاع دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha