دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۱
منبع: نمایندگی فارس
۴۰۰۰ سایت دارای نماد در فارس تحت تاثیر قطعی اینترنت/ راه‌اندازی اتحادیه کسب و کارهای مجازی

معاون صمت استان مطرح کرد

۴۰۰۰ سایت دارای نماد در فارس تحت تاثیر قطعی اینترنت/ راه‌اندازی اتحادیه کسب و کارهای مجازی

فارس (ایسنا) - معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت فارس از تأثیرپذیری ۴۰۰۰ سایت دارای نماد ویژه کسب و کارهای دیجیتال در سطح این استان خبر داد که از قطعی اینترنت تأثیر پذیرفتند.

سیدرضا ساداتی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه آیا واحدهای تولیدی استان فارس در اغتشاشات آسیب دیده‌اند، گفت: ‌واحدهای تولیدی دچار آسیب نشدند اما کسب و کارهای دیجیتال به شدت دچار مشکل هستند.

وی از فعالیت ۴۰۰۰ سایت دارای نماد اعتماد در استان فارس خبر داد و افزود: این‌ها کسب و کارهایی هستند که عمدتاً بر پایه فضای مجازی خدمات ارائه می‌دهند و از قطعی اینترنت متأثر هستند.

ساداتی بیان کرد: یکسری سکوهای اینترنتی مانند دی جی کالا، اسنپ و... که خرید و فروش انجام می‌دهند در حال فعالیت هستند، اما به دلیل قطعی اینترنت با محدود مواجه شده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت(صمت) فارس با ذکر این نکته که سکوهای اینترنتی با سایت‌های دارای نماد متفاوت است، گفت: ۴۰۰۰ سایت دارای نماد بر روی بستر اینترنت خرید و فروش می‌کنند، به همین دلیل با قطعی اینترنت دچار مشکل می‌شوند.

به گزارش ایسنا، کریم مجرب، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در یک برنامه زنده تلویزیونی نیز با اشاره به تأثیر قطعی اینترنت بر کسب و کارهای دیجیتال اعلام کرد که به زودی اتحادیه کسب و کارهای دیجیتال در استان راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها