• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404110100350
  • خبرنگار : 50685

آغاز فاز زمستانه واکسیناسیون تب برفکی در کهگیلویه و بویراحمد

آغاز فاز زمستانه واکسیناسیون تب برفکی در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز فاز زمستانه واکسیناسیون رایگان تب برفکی و لمپی اسکین جمعیت دامی این استان خبر داد.

کرم چهارلنگ در گفت و گو با ایسنا افزود: طرح واکسیناسیون زمستانه دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری‌های تب برفکی و لمپی اسکین در استان کهگیلویه و بویراحمد از ابتدای بهمن آغاز شده و به مدت دو ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: واکسیناسیون دام‌های استان کهگیلویه و بویراحمد علیه بیماری تب برفکی در فاز دوم خود با پیش بینی ایمن سازی بیش از دو میلیون راس دام سبک و حدود ۳۰ هزار راس دام سنگین در واحدهای روستایی و عشایری و مراکز صنعتی اجرا خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همزمان با اجرای طرح زمستانه واکسیناسیون تب برفکی، عملیات ایمن سازی جمعیت دام سنگین استان بر علیه بیماری لمپی اسکین در ۹۵ درصد جمعیت گاو و گوساله بصورت رایگان و با مشارکت همکاران بخش عملیات صحرایی دولتی و بخش خصوصی دامپزشکی اجرا خواهد شد که با توجه به اهمیت نقش حشرات در انتقال بیماری لمپی اسکین، مشارکت و همکاری دامداران در اجرای این طرح بسیار مهم است.

چهارلنگ اظهار کرد: از دامداران عزیز می‌خواهیم با گروه های مبارزه با بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی همکاری داشته باشند تا جمعیت دامی استان به صورت کامل علیه بیماریهای خطرناک زمستانی ایمن شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha