• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404110502245
  • خبرنگار : 51036

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری مطرح کرد

جام اقتدار، فرصتی برای رسیدن دانش‌آموزان به رشد مهارت‌های فردی

جام اقتدار، فرصتی برای رسیدن دانش‌آموزان به رشد مهارت‌های فردی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: جام اقتدار که در قالب رشته‌های ورزشی برگزار می‌شود تنها یک ورزش و تمرین ساده نیست بلکه به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا در حوزه تعلیم و تربیت بتوانند مهارت‌های فردی خود را رشد دهند.

بهمن خدادادی امروز پنجم بهمن در مسابقات جام اقتدار در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: امروز(پنجم بهمن) دانش‌آموزان استان گرد هم آمدند و در مهم‌ترین رویداد ورزشی با عنوان جام اقتدار شرکت کردند که این موضوع می‌تواند یکی از موضوعات بسیار مطلوب، برای مفید و موثر واقع شدن دانش‌آموزان در آینده برای خود، خانواده و کشور باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: امروز این جام اقتدار که با یاد شهدای اقتدار نامگذاری شده در ۱۷ منطقه آموزشی این استان با ۳۴ برنامه افتتاحیه درحال برگزاری است.

خدادادی بیان کرد: دانش‌آموزانی که امروز در مسابقات اقتدار و در این جام شرکت می‌کنند در رشته‌های فوتسال و داژبال به رقابت می‌پردازند و این برنامه تنها یک مسابقه ورزشی نیست بلکه محلی برای تمرین کارگروهی است، همچنین این مسابقات می‌تواند نشان‌دهنده یادگیری مسئولیت اجتماعی در دانش‌آموزان باشد.

وی در پایان گفت: ورزش تنها برای سلامت جسمی اهمیت و توجه ندارد بلکه کمک می‌کند علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روحی، اجتماعی و عاطفی را در برمی‌گیرد.

انتهای‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha