• شنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404111810144
  • خبرنگار : 71584

ایجاد ۱۸ هزار فرصت شغلی برای معلولان، زنان سرپرست خانوار و بهبودیافتگان

ایجاد ۱۸ هزار فرصت شغلی برای معلولان، زنان سرپرست خانوار و بهبودیافتگان

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمند سازی سازمان بهزیستی کشور از ایجاد ۱۸ هزار و ۲۸۶ فرصت شغلی برای معلولان، بانوان سرپرست خانوار، افراد بازتوانی شده از مراکز آسیب دیده اجتماعی به ارزش ریالی ۴ همت در دهه فجر خبر داد.

به گزارش ایسنا، آرزو ذکایی‌فر در آیین افتتاح پروژه‌های بهزیستی سراسر کشور ضمن تشریح اقدامات این مرکز در حوزه اشتغال و مسکن، بیان کرد: در دولت چهاردهم موفق به ایجاد ۱۰۱ هزار فرصت شغلی برای افراد دارای معلولیت، بانوان سرپرست خانوار و سایر گروه‌های هدف به ارزش ریالی ۱۶ همت شدیم.

وی افزود: در دهه فجر نیز سازمان با تلاش همکاران استانی، موفق به ایجاد ۱۸ هزار و ۲۸۶ فرصت شغلی برای معلولان، بانوان سرپرست خانوار، افراد بازتوانی شده از مراکز آسیب دیده اجتماعی به ارزش ریالی ۴ همت شده است.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمند سازی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه همواره سازمان برای ایجاد درآمد پایدار بر حوزه پنل‌های خورشیدی تاکید دارد که تعهدات ما در سال جاری برای پنل‌های تجمیعی بوده و در حال انجام است، گفت: امروز نیز ۳۲۱ پنل انفرادی با تولید ۵ کیلووات برق توسط هر پنل به ارزش ۶۴ میلیارد تومان رونمایی می‌شود.

وی در ادامه استانهای فارس، اصفهان، البرز و خوزستان و آذربایجان شرقی را به عنوان استانهایی که بالاترین ایجاد پروژه‌های خرد و خانگی و کارفرمایی را داشته‌اند معرفی کرد و گفت: ارزش ریالی این پروژه‌ها بالغ بر یک همت بوده است. علاوه بر این موارد، سازمان همواره بر پروژه‌های خرد و خانگی که به بنگاه‌های اقتصادی متصل می‌شوند تاکید دارد. همچنین سایر استان‌ها نیز نسبت به ایجاد فرصتهای شغلی در حوزه مشاغل خانگی فعالیت کرده‌اند.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمند سازی سازمان بهزیستی کشور در ادامه با بیان اینکه در حوزه مسکن سال گذشته ۱۶ هزار واحد مسکونی به مددجویان تحویل داده شد که بخشی از آن مربوط به خانوارهای دارای دو عضو معلول و بانوان سرپرست خانوار بوده است، تصریح کرد: در دهه فجر نیز ۱۴۶۸ پروژه مسکونی با ارزش ریالی بالغ بر ۱.۵ همت به مددجویان ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha