• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404112011713
  • خبرنگار : 50214

سرپرست صندوق بیمه روستائیان و عشایر استان خبر داد

افزایش ضریب نفوذ بیمه روستائیان در یزد به ۶۶ درصد

افزایش ضریب نفوذ بیمه روستائیان در یزد به ۶۶ درصد

ایسنا/یزد سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان یزد با اشاره به عضویت افزون بر ۴۴ هزار نفر از جامعه مخاطب استان در این صندوق، ضریب نفوذ این بیمه در استان را نزدیک به ۶۶ درصد و یزد را از این حیث در جایگاه چهارم کشور خواند.

محمدصادق طاهری امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ در نشست با خبرنگاران ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از سال ۱۳۸۴ با هدف اجرای عدالت و رفاه اجتماعی و کمک به بهبود زیرساخت‌های اجتماعی و اقتصادی این قشر تاسیس شد.

به گفته وی، در حال حاضر تمام افراد دارای سن ۱۸ تا ۵۰ سال و فاقد بیمه اجتماعی به ویژه کشاورزان، روستائیان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر می‌توانند با عضویت در این صندوق بیمه‌ای، از خدمات این صندوق شامل مستمری بازنشستگی، فوت و مستمری از کارافتادگی، نقل و انتقال سابقه بیمه، کمک‌هزینه کفن و دفن و نیز خرید سربازی بهره‌مند شوند.

طاهری در ادامه مزیت بارز این صندوق بیمه‌ای را پرداخت ۷۰ درصدی حق بیمه این صندوق از سوی دولت ذکر کرد و افزود: بیمه‌شدگان این صندوق با ۳۰ سال پرداخت حق بیمه می‌توانند از مستمر بازنشستگی برخوردار شوند ولی این خدمت در صورت رسیدن سن بیمه‌شده به ۶۵ سال و داشتن سابقه ۱۵ سال نیز ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اختیاری بودن این صندوق، افراد می‌توانند با انتخاب سطوح هشت‌گانه و پرداخت حداقل ۱۰۸ هزار تومان تا حداکثر ۴۳۸ هزارو  ۷۵۰ تومان به صورت ماهیانه از خدمات این صندوق بهره‌مند شوند.

سرپرست بیمه روستائیان استان با بیلان این که تاکنون ۴۴ هزار و ۳۴۳ نفر در استان یزد به عضویت این صندوق درآمده‌اند، گفت: ۲۴ هزار و ۳۴۷ نفر از اعضای این صندوق یعنی ۵۵ درصد آنها مرد و ۱۹ هزار و ۸۲۲ نفر یعنی ۴۵ درصد نیز زن هستند و خوشبختانه شاهد نرخ مشارکت بالای بانوان در این رابطه هستیم.

وی جامعه هدف این صندوق در استان یزد را ۶۷ هزار نفر ذکر کرد و گفت: ضریب نفوذ بیمه‌ای این صندوق در استان ۶۵.۷۷ درصد است که از این حیث استان یزد رتبه چهارم را از میان استان‌های کشور دارد.

وی همچنین متذکر شد: از میان شهرستان‌های استان نیز بیشترین بیمه‌شدگان این صندوق مربوط به شهرستان یزد با ضریب نفوذ بیمه‌ای ۹۹.۷ درصد، مهریز با ضریب ۹۵.۸ درصد و بافق با ضریب ۹۵.۴ درصد است و کمترین ضریب نفوذ نیز مربوط به شهرستان‌های زارچ، اشکذر و بهاباد می‌باشد که امیدواریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته به زودی شاهد جبران این کاستی باشیم.

طاهری به ترکیب بیمه‌شدگان این صندوق در استان نیز اشاره و تصرح کرد: بیشترین تعداد بیمه‌ شده استان مربوط به ساکنین روستاها به تعداد ۲۵ هزار نفراست و در وهله بعد کشاورزان به تعداد هشت هزار و ۴۷۰ و سپس ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به تعداد چهار هزار نفر و همچنین مادران مشمول ماده ۲۱ یعنی مادران غیرشاغل دارای سه فرزند به تعداد دو هزار و ۵۲۰ نفر هستند.

وی تعداد مجموع مستمری‌بگیران این صندوق در استان را نیز چهار هزار و ۴۰۸ نفر ذکر کرد و ادامه داد: یک هزار و ۵۳۰ بیمه شده نیز اقدام به انتقال سوابق بیمه‌ای خود به سایر صندوق‌های بیمه‌ای شدند.

سرپرست صندوق بیمه روستائیان استان یکی دیگر از مزیت‌های این صندوق را پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به مستمری‌بگیران نام برد و گفت: تاکنون به  
۱۳۵ نفر از تسهیلات صندوق با کارمزد چهار درصد و بدون ضامن جمعاً به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان بهره گرفته‌اند و ۴۰ نفر دیگر نیز به بانک معرفی شده و تا ماه آینده تسهیلات خود را دریافت می‌کنند.

وی در مورد عیدی مستمری‌بگیران این صندوق نیز گفت: قرار است مبلغ عیدی تا دهم اسفند به حساب مستمری‌بگیران واریز خواهد شد و مبلغ آن با رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی برای امسال حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خواهد بود.

این مسئول یکی از مزیت‌های جدید این صندوق را خرید خدمات سربازی ذکر و تصریح کرد: کسانی که کارت سربازی هوشمند دارند تنها باید شماره بیمه خود در صندوق را وارد کرده و نحوه پرداخت هزینه خرید سربازی را مشخص کنند ولی افرادی که کارت سربازی قدیمی دارند، ابتدا باید برای دریافت سابقه سربازی به سازمان نظام وظیفه معرفی و سپس در این باره اقدام کنند.

وی گفت: هزینه خرید خدمت سربازی با توجه به سابقه بیمه به ازای هر سال خرید بین هفت تا ۱۶ میلیون تومان است.

طاهری در پایان نیز با بیان این که هم اکنون ۲۶ کارگزار این صندوق در استان فعالیت دارند، گفت: البته در برخی شهرستانهای یزد تنها یک نفر کارگزار فعالیت دارند ولی متقاضیان علاقمند به این حوزه را نیز جذب می‌کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha