• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404112917298
  • خبرنگار : 50228

پروژه اضطراری انتقال آب به  ایذه مصوب شد/ آغاز عملیات با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان

پروژه اضطراری انتقال آب به  ایذه مصوب شد/ آغاز عملیات با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان

ایسنا/خوزستان معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، از کلنگ‌زنی پروژه اضطراری آبرسانی به ایذه با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: این طرح در بازه زمانی ۲۴ ماهه اجرا می‌شود و ۱۸۰ هزار نفر از آب شرب پایدار و باکیفیت بهره‌مند خواهند شد.

هاشم امینی امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن، در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی به شهر دزپارت و ۳۸ روستای این شهرستان و کلنگ‌زنی پروژه آب اضطراری ایذه، اظهار کرد: پروژه اضطراری آبرسانی به ایذه پس از برگزاری ده‌ها جلسه فنی و تخصصی در حوزه‌های فنی، برنامه‌وبودجه و زیست‌محیطی به تصویب رسیده و تمامی مجوزهای لازم را اخذ کرده است.

وی افزود: این طرح با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان در مدت ۲۴ ماه اجرا خواهد شد و هدف آن تأمین آب شرب پایدار برای حدود ۱۸۰ هزار نفر از مردم ایذه است.

معاون وزیر نیرو با اشاره به پیگیری‌های نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی گفت: با تأکید و پیگیری‌های مستمر فرشاد ابراهیم‌پور و نگاه ویژه وزیر نیرو، بذر اجرای این پروژه کاشته شد و امروز به مرحله کلنگ‌زنی رسیده است.

تأکید وزیر نیرو بر اجرای پروژه ایذه

امینی با بیان اینکه عباس علی‌آبادی وزیر نیرو علاقه‌مند بود شخصاً در این مراسم حضور داشته باشد، خاطرنشان کرد: وزیر نیرو تأکید ویژه‌ای بر اجرای این پروژه داشت و خاطرات ارزشمندی از اجرای سد سد کارون ۳ دارد؛ پروژه‌ای ملی که بخشی از ظرفیت‌های مهم آب و برق کشور را تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: پروژه اضطراری ایذه هیچ‌گونه مغایرتی با طرح اصلی فدک ندارد و صرفاً با هدف تأمین آب شرب اجرا می‌شود؛ در حالی که طرح فدک اهداف گسترده‌تری در حوزه‌های کشاورزی و صنعتی را دنبال می‌کند.

رصد هفتگی پروژه در سطح ملی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور با اشاره به مطالبه‌گری مردم ایذه گفت: حضور پرشور مردم در این مراسم، حتی در ساعات پایانی شب، نشان‌دهنده اهمیت موضوع آب برای این منطقه است و ما خود را موظف می‌دانیم اجرای این پروژه را به‌صورت ویژه و هفتگی در سطح وزارت نیرو رصد کنیم.

وی تأکید کرد: با تأمین منابع اعتباری و تصویب نهایی طرح، عملیات اجرایی پروژه از هفته آینده با فعال‌سازی جبهه‌های کاری مختلف آغاز خواهد شد و تلاش می‌کنیم این طرح در زمان مقرر و حتی زودتر از موعد به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha