• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404120200869
  • خبرنگار : 50649

معاون استاندار تأکید کرد

ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده خدمات نوروزی در فارس/ گذر حافظیه ویژه عرضه صنایع‌دستی می‌شود

ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده خدمات نوروزی در فارس/ گذر حافظیه ویژه عرضه صنایع‌دستی می‌شود

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به ضرورت انعکاس منسجم و مستمر اقدامات ستاد خدمات سفر، اعلام کرد: در ایام نوروز گذر حافظیه صرفاً به صنایع‌دستی و سوغات استان اختصاص خواهد یافت و تمامی برنامه‌ها در این محور مطابق مصوبات ستاد اجرا می‌شود.

مهدی پارسایی شنبه دوم اسفند در جلسه ستاد خدمات سفر استان فارس با بیان اینکه احکام مسئولان کمیته‌های تخصصی زیرمجموعه این ستاد با امضای استاندار ابلاغ شده است، اظهار کرد: انتظار می‌رود تمامی کمیته‌ها جلسات تخصصی خود را به‌صورت منظم برگزار کرده و ضمن انتشار گزارش آن در رسانه‌ها، نسخه‌ای از گزارش‌ها را نیز به دبیرخانه ستاد در اداره‌کل میراث فرهنگی استان ارسال کنند.

وی با تأکید بر اهمیت انعکاس زحمات و تلاش‌های ستاد خدمات سفر و کمیته‌های تابعه افزود: اطلاع‌رسانی مستمر و هنرمندانه از اقدامات انجام‌شده، موجب افزایش رضایتمندی و امید در میان مردم می‌شود و نشان می‌دهد مدیران استان با احساس مسئولیت در حال پیگیری امور هستند.

پارسایی با اشاره به ضعف برخی دستگاه‌ها در گزارش‌دهی عملکرد خود تصریح کرد: روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی باید اخبار جلسات، مصوبات و روند پیگیری‌های مرتبط با ستاد خدمات سفر را به‌طور منظم منتشر کنند تا امکان ارائه گزارش دقیق و جامع به مردم فراهم شود.

وی یادآور شد: سال گذشته گفت‌وگوها و مصاحبه‌های متعددی با رسانه‌ها انجام شد و لازم است اطلاعات فعالیت دستگاه‌ها و کمیته‌ها به‌صورت کامل منعکس شده تا تصویر روشنی از خدمت‌رسانی مدیران ارائه شود.

میزبانی فارس از رویدادهای حوزه نوروز

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با بیان اینکه برگزاری مراسم نوروز در فارس اعتباری برای کشور محسوب می‌شود، گفت: سال گذشته شیراز و مجموعه جهانی تخت جمشید میزبان سفرای کشورهای حوزه نوروز بودند و امسال نیز تلاش می‌شود از وزرای فرهنگ و گردشگری این کشورها در فارس میزبانی شود که در این زمینه گفت‌وگوهای مقدماتی انجام شده است.

برنامه‌ریزی ویژه برای اماکن مذهبی و تاریخی

وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اماکنی که مراسم تحویل سال در آن‌ها برگزار می‌شود، به‌ویژه حرم شاهچراغ، اظهار کرد: این اماکن مذهبی و فرهنگی میزبان گسترده مردم و گردشگران هستند و امسال با تقارن نماز عید فطر و مراسم تحویل سال در حرم شاهچراغ(ع)، ضرورت برنامه‌ریزی منسجم و دقیق دوچندان شده است.

ساماندهی محور حافظیه و مجموعه زندیه

پارسایی با اشاره به ضرورت اتخاذ تصمیمات جدی برای محور حافظیه و مقابل ارگ کریم‌خانی در ایام نوروز تصریح کرد: ورودی ورزشگاه حافظیه نباید باز شود و هیچ غرفه‌ای در این محل برپا نخواهد شد. همچنین کانون پرورش فکری نیز نباید خارج از چارچوب برنامه کلی این محور اقدامی انجام دهد.

وی تأکید کرد: تمامی تصمیمات مربوط به گذر هنر و مجموعه زندیه در چارچوب ستاد خدمات سفر اتخاذ می‌شود و همه دستگاه‌ها موظف به اجرای دقیق مصوبات هستند. مدیریت این مجموعه‌ها نیز با تعامل شهرداری شیراز و اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان انجام خواهد شد.

معاون استاندار فارس با یادآوری اینکه شیراز عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی را دارد و دبیرخانه آن در شهرداری شیراز مستقر است، گفت: سال گذشته غرفه‌های گذر حافظیه به‌طور کامل در اختیار فعالان صنایع‌دستی قرار گرفت و امسال نیز همین رویکرد ادامه خواهد داشت و این گذر صرفاً به عرضه صنایع‌دستی و سوغات فارس اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha