• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد مطلب: 1404120200923

معاون فرماندار شهرستان اعلام کرد

ثبت‌نام ۸۳۵ داوطلب برای شوراهای اسلامی شهر و روستای بندرلنگه

ثبت‌نام ۸۳۵ داوطلب برای شوراهای اسلامی شهر و روستای بندرلنگه

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بندرلنگه از ثبت‌نام ۸۳۵ داوطلب برای حضور در هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در این شهرستان خبر داد.

مهدی صابری اظهار کرد: در بخش شهری شهرستان بندرلنگه، شهرهای بندرلنگه، بندر کنگ، لمزان، بندر چارک و کیش شاهد ثبت‌نام ۱۳۸ داوطلب بوده‌اند که این افراد برای تصدی ۲۵ کرسی شوراهای اسلامی این شهرها به رقابت خواهند پرداخت.

وی افزود: در بخش روستایی نیز ۶۹۷ نفر برای عضویت در شوراهای اسلامی روستاها ثبت‌نام کرده‌اند که این داوطلبان در چهار بخش شهرستان بندرلنگه با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

معاون فرماندار بندرلنگه با اشاره به ترکیب جنسیتی داوطلبان گفت: از مجموع ثبت‌نام‌کنندگان در شهرها، ۲۴ نفر زن و ۱۱۴ نفر مرد هستند و در بخش روستایی نیز ۱۰ نفر زن و ۶۸۷ نفر مرد برای عضویت در شوراهای اسلامی روستاها داوطلب شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرلنگه در روز شنبه دوم اسفند، وی با اشاره به استقبال مناسب داوطلبان از ثبت‌نام در این دوره از انتخابات، این مشارکت را نشانه‌ای از علاقه‌مندی شهروندان به نقش‌آفرینی در مدیریت محلی دانست و بر فراهم بودن زیرساخت‌ها برای برگزاری انتخاباتی قانونمند، شفاف و سالم در شهرستان بندرلنگه تأکید کرد.

انتهای پیام