دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۵
منبع: نمایندگی گیلان
چند نفر در گیلان مشمول افزایش اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ هستند؟

چند نفر در گیلان مشمول افزایش اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ هستند؟

گیلان (ایسنا) - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی اعتبار کالابرگ یک میلیون و ۴۶۵ هزار نفر در استان خبر داد و گفت: حدود ۶۴۰ هزار نفر نیز همچنان اعتبار یک میلیون تومانی دریافت خواهند کرد.

علی لقمانی امروز دوشنبه، ۱۱ آبان در گفت وگو با خبرنگاران، با تشریح جزئیات تصمیم جدید دولت درباره طرح کالابرگ الکترونیکی، اظهار کرد: این تصمیم در شرایط ویژه کشور و با هدف هدفمندتر شدن حمایت‌های معیشتی و هدایت منابع به سمت افراد و خانوارهای کم‌برخوردارتر اتخاذ شده است.

وی افزود: براساس برنامه جدید، در سطح کشور اعتبار کالابرگ ۴۴ میلیون نفر به میزان ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و این افراد اعتبار یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد. همچنین حدود ۱۵ میلیون نفر از فهرست مشمولان دریافت کالابرگ خارج می‌شوند و سایر مشمولان نیز اعتبار یک میلیون تومانی خود را دریافت می‌کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به افرادی که از ثبت اطلاعات در سامانه خوداظهاری جامانده‌اند، تصریح کرد: از میان ۴۴ میلیون نفری که مشمول افزایش اعتبار هستند، حدود ۱۰ میلیون نفر موفق به ثبت خوداظهاری نشده‌اند، اما مشمول این افزایش خواهند بود و سامانه مربوطه طی روزهای آینده مجددا برای ثبت اطلاعات این افراد بازگشایی می‌شود که جزئیات آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لقمانی در ادامه با تشریح وضعیت مشمولان کالابرگ در استان گیلان گفت: از مجموع ۲ میلیون و ۵۵۹ هزار نفر مشمول طرح کالابرگ در استان، اعتبار یک میلیون و ۴۶۵ هزار نفر به میزان ۵۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد، ۴۵۴ هزار نفر از فهرست دریافت‌کنندگان خارج می‌شوند و حدود ۶۴۰ هزار نفر نیز همچنان اعتبار یک میلیون تومانی خود را دریافت خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی این تغییرات، حمایت موثرتر از خانوارهای کم‌برخوردار است، خاطرنشان کرد: این تصمیم با توجه به شرایط ویژه کشور و ضرورت اولویت‌بندی حمایت‌های معیشتی اتخاذ شده است و امیدواریم مردم مانند همیشه با همراهی، همدلی و هم‌دوستی، در کنار یکدیگر این شرایط را پشت سر بگذارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان همچنین درباره مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ اظهار کرد: تمامی مطالبات فروشگاه‌ها تا ۱۵ مهرماه تسویه شده و پرداخت‌های مربوط به این بخش تا تاریخ یادشده انجام گرفته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها