• یکشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404120301384
  • منبع : صدا و سیما

پیش ثبت‌نام مدارس غیردولتی با ۳ شرط

پیش ثبت‌نام مدارس غیردولتی با ۳ شرط

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت که مدارس با رعایت شروطی و اخذ حداکثر ۲۰ درصد شهریه مصوب، مجاز به پیش ثبت نام برای سال تحصیلی ۱۴۰۵ ـ ۱۴۰۶ هستند.

به گزارش ایسنا، احمد محمودزاده در این خصوص افزود: دانش‌آموزان می‌توانند و این اختیار را دارند تا زمان قطعی نشدن ثبت‌نامهای اصلی در مدارس، از پیش ثبت‌نام صورت گرفته، انصراف بدهند.

به گفته وی، هیچ شهریه‌ای خارج از شهریه تعیین شده در چارچوبی که در پیش ثبت نامها مشخص شده، نباید اخذ شود که رقم آن متناسب با بخشی از شهریه موجود است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش شرط دیگر را اینگونه عنوان کرد که اگر دانش‌آموزی به هر دلیلی از ثبت نام انصراف داد، مدرسه حق ندارد بخشی از شهریه را عودت نکند، لذا همه شهریه‌ای که اخذ شده باید عودت داده شود.

محمودزاده در پایان تاکید کرد: حدود ۳۷ مدرسه عودت شهریه و ۲۷ مدرسه بدلیل عدم رعایت شهریه مصوب، جریمه شده‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha