• پنجشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404121408349

معاون استاندار اعلام کرد

بازرسی ۲۴ ساعته بازار در مازندران/تاکید بر نظارت فرمانداران و رعایت کرامت مردم

بازرسی ۲۴ ساعته بازار در مازندران/تاکید بر نظارت فرمانداران و رعایت کرامت مردم

ایسنا/مازندران معاون اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران با اعلام آمادگی کامل استان برای پذیرایی از مسافران، فراوانی کالا در استان و افزایش ظرفیت توزیع مرغ به ۷۰۰ تن در روز، بر نظارت مستمر فرمانداران بر بازار و ضرورت تامین رفاه شهروندان و مهمانان تاکید کرد.

محمدابراهیم تولایی در جلسه ستاد تنظیم بازار و ستاد خدمات سفر استان مازندران، ضمن اشاره به احکام ابلاغی استاندار برای فرمانداران به‌عنوان مسئولین ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان‌ها، بر لزوم فعال‌سازی جلسات شهرستانی و ارسال صورتجلسات جهت رصد دقیق فعالیت‌ها تاکید کرد.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در برخی مناطق روستایی و کوهستانی پس از حوادث اخیر، اظهار کرد: فرمانداران باید وضعیت آبرسانی به روستاهایی که دچار مشکل هستند را پیگیری کرده و نسبت به رفع آن اقدام کنند. همچنین با توجه به تماس برخی فرمانداران مبنی بر نیاز مناطق کوهستانی به نفت، آمار این مناطق باید به‌روزرسانی شود تا توزیع سوخت مورد نیاز آن‌ها در اسرع وقت انجام شود.

تولایی با بیان اینکه در حال حاضر پنج میلیون و ۳۸۰ هزار نفر به جمعیت استان اضافه شده است، گفت: با توجه به فضای عمومی غم‌بار ناشی از شهادت رهبر عزیزمان، تمام اقدامات برگزاری مراسم‌ و ایجاد فضاها برای مسافرین باید متناسب با این سوگ عظیم طراحی شود. از فرمانداران می‌خواهم به لحاظ دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های پدافند غیرعامل، برنامه‌ریزی لازم برای شرایط ویژه و مدیریت جمعیت را داشته باشند.

معاون استاندار مازندران ادامه داد: باید مکان‌هایی که احتمالاً نیاز به اسکان مهمانانی بیش از ظرفیت معمول دارند، شناسایی شود و خدمات لازم برای آن‌ها در نظر گرفته شود. ستاد مرکزی پشتیبان فرمانداران است و اگر در اجرا دچار مشکل شدید، ما در کنار شما هستیم.

وی با اشاره به ایام ماه رمضان، عید فطر و نوروز و شرایط خاص پیش آمده، تصریح کرد: فرمانداران به بهانه خدمات سفر، مراکز نگهداری توان‌خواهان، اعم از جانبازان، سالمندان و افراد نیازمند را فراموش نکنند و مناطق کم‌برخوردار را مورد عنایت ویژه قرار دهند.

تولایی با تاکید بر اینکه خدمات‌رسانی به جمعیت سیار و مهمانان نباید مساله ای برای جمعیت مازندران ایجاد کند، گفت: استاندار مازندران اعلام کرده‌اند با تدارکات انجام شده، ما تا ۲۰ میلیون نفر را می‌توانیم خدمات بدهیم. ما سه و نیم میلیون نفر جمعیت بومی داریم که مردمی مهمان‌نواز هستند. امید است با تلاش ما و شما، در خدمات به مهمانان و مردم عزیزمان موفق باشیم.

این مسئول در خصوص وضعیت تامین کالاهای اساسی اظهار داشت: سیصد تن برنج آماده توزیع است و هم برنج و هم مرغ به وفور وجود دارد. مرغ‌های منجمد در میادین اصلی شهر توزیع می‌شود و مقدار فراوانی از آن آماده توزیع است. روغن نیز به وفور موجود است.

وی افزود: ظرفیت کشتار مرغ افزایش پیدا کرده و روزانه تا ۶۰۰ الی ۷۰۰ تن مرغ توزیع می‌شود که این رقم از ۳۰۰ تن به ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن رسیده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز پنج‌شنبه ۱۴ اسفند، تولایی با تاکید بر نظارت مستمر بر بازار، گفت: بازرسی‌ها باید در هر ساعت شبانه‌روز انجام شود و مسائل در میادین بررسی و گزارش‌ها راستی‌آزمایی شود. فرمانداران باید شخصاً در بازرسی‌های روزانه حضور داشته باشند و علاوه بر قیمت، به کیفیت کالا دقت کنند. ما خادم مردم هستیم و باید با مردم باید با کرامت رفتار شود.

انتهای پیام