• چهارشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404122713963

خوزستان آماده برداشت محصولات پاییزه است 

خوزستان آماده برداشت محصولات پاییزه است 

ایسنا/خوزستان جلسه هماهنگی برداشت محصولات پاییزه خوزستان به منظور ایجاد هماهنگی‌ها در جهت رفع مشکلات و تسهیل در خرید محصولات پاییزه به ویژه محصولات گندم و کلزا با حضور ادارات کل تابعه، مدیریت بانک کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی برگزار شد. 

جواد سلطانی کاظمی رییس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان در این جلسه که شامگاه ۲۶ اسفند برگزار شد، با اشاره به شرایط بحرانی در ذخیره سدها در ابتدای فصل کشت پاییزه و ممنوعیت کشت در برخی از حوضه‌های آبریز اظهار کرد: بارندگی‌های اخیر کمک شایانی به وضعیت کشاورزی داشته و شرایط مزارع در حال حاضر بسیار مطلوب است.

وی افزود: جنگ رمضان و تغییر ریل اقتصادی دولت نیز نشان داد که ما در مورد هر کالایی که تولیدکننده هستیم و تراز استان مثبت است در شرایط بحرانی مشکلات بسیار کمتری داریم. 

سلطانی کاظمی ادامه داد: استان خوزستان در شرایط فعلی در تامین کالا و امنیت غذایی با مشکلات کمتری روبرو است. 

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی صورت گرفته در جهتی است که محصول تولیدی از همه مزارع حتی مزارع با بازده کم هم باید برداشت و جمع‌آوری شود. 

وی ادامه داد: مجموعه جهاد کشاورزی در ایام جنگ رمضان و قبل از آن در اصلاح نظام یارانه‌ای تلاش بسیاری کرده و پای کار بوده است و به جرات می‌توان گفت که مجموعه جهاد کشاورزی جز دستگاه‌هایی بوده که بیشترین حضور میدانی را داشته است.

سلطانی کاظمی بر اتحاد و انسجام بین بخش‌ها و ادارات تابعه بیش از پیش تاکید و اضافه کرد: مواردی که برای برداشت محصولات پاییزه از اهمیت زیادی برخوردار است مانند تکمیل سامانه پهنه‌بندی، کالیبراسیون باسکول‌ها و تنطیم رطوبت‌سنج‌ها و...باید در اسرع وقت مورد بررسی قرار گرفته و تمام نواقص برطرف شود. 

انتهای پیام