ایرج زینیوند در حاشیه بازدید از ستاد اسکان و تعدادی از مدارس میزبان مهمانان نوروزی شهرستان ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: دستگاه تعلیم و تربیت با شروع جنگ تحمیلی رمضان از روزهای ابتدایی این نبرد با بسیج امکانات خود با همکاری و هماهنگی ستاد مدیریت بحران استانداری درصدد خدمت رسانی به خانوادههایی آسیب دیده از بمبارانهای هوایی آمریکایی و صهیونیستی برآمد و بر همین مبنا طرح اسکان اضطراری را در ۳۲ واحد آموزشی آغاز و تا قبل از شروع اسکان نوروزی ادامه پیدا کرد که در این مدت ۳۸۹ خانوار به مدت ۲ هزار و ۸۰۰ نفر روز از این طرح استفاده کردند.
وی ادامه داد: بخشی از این تعداد خانوار و پذیرش خارج از خانوادههای آسیبدیده از حملات بود که به خاطر بیم از خطرات احتمالی در این مدت در مدارس استقرار پیدا کرده بودند.
این مسئول همچنین بیان کرد: درصورت مراجعه متقاضیان واجد شرایط و آسیبدیده از حملات ناشی از جنگ و صدور معرفی نامه معتبر ستاد مدیریت بحران استانداری و فرمانداری ها اسکان اضطراری تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در بخش دیگری از صحبتهای خود به شروع اسکان نوروزی مدارس هم پرداخت و گفت: از ۲۷ اسفندماه مطابق دستورالعمل هر ساله وزارت آموزش و پرورش اسکان نوروزی را در ۲۰۰ مدرسه و ۷۵۰ کلاس درس در شهرستان ها و مناطق مختلف آغاز کردیم که تا روز دوم فروردین ماه ۲۳۴ خانوار به تعداد ۹۰۰ نفر و یکهزار و ۸۰۰ نفرروز از خدمات نوروزی آموزش و پرورش برخوردار شدند.
وی همچنین با اشاره به نوع خدمات ارائه شده در مدارس استان یادآور شد: همه کلاسهای اسکان نوروزی طبق تعرفه و درجه بندی وزارت از نوع الف و ب هستند که در نوع الف کلاسهای درس با امکاناتی از قبیل فرش، پتو، تلویزیون، یخچال و... تجهیز شدهاند.
زینیوند به شهرستانهای مسافرپذیز طرح اسکان هم اشاره کرد و گفت: تا پایان روز دوم فروردینماه و برابر آمار سامانه اسکان نوروزی فرهنگیان شهرستانهای بدره، سیروان و درهشهر به ترتیب بیشترین حجم مسافر را به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان ایلام در روز دوشنبه ۳ فروردین، اسکان نوروزی فرهنگیان تا روز ۱۲ فروردین ماه ادامه خواهد داشت و مسافران نوروزی می توانند از خدمات رفاهی و اقامتی آموزش و پرورش استان بهره مند شوند.
انتهای پیام
