• جمعه / ۷ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد مطلب: 1405010702796

کمبود هلیوم به تولید فناوری آسیب زد

کمبود هلیوم به تولید فناوری آسیب زد

مدیران صنعتی می‌گویند که محدود شدن عرضه هلیوم به دلیل درگیری‌های خاورمیانه، بر برخی از تولیدات در زنجیره‌های تامین فناوری جهانی تاثیر گذاشته و شرکت‌ها را برای یافتن منابع جایگزین، به تکاپو انداخته است.

به گزارش ایسنا،  هلیوم در چندین مرحله کلیدی تراشه‌سازی، از جمله خنک‌سازی، تشخیص نشت و فرآیندهای تولید دقیق، استفاده می‌شود و قیمت آن از زمان آغاز تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران افزایش یافته است.

بر اساس داده‌های سازمان زمین‌شناسی آمریکا، عرضه هلیوم که یک محصول جانبی فرآوری گاز طبیعی است، از نظر جغرافیایی بسیار متمرکز است و قطر تقریبا یک سوم از عرضه جهانی هلیوم را تولید می‌کند.

کامرون جانسون، شریک ارشد شرکت مشاوره زنجیره تامین «تیدال ویو سولوشنز» در  یکی از بزرگترین گردهمایی‌های سالانه این صنعت در شانگهای، گفت: کمبود هلیوم یک نگرانی مطلق است. شرکت‌ها گزینه‌های فوری کمی فراتر از کاهش تولید و اولویت‌بندی محصولات حیاتی دارند. جانسون افزود: بسیاری به حل سریع امیدوارند. و در عین حال خاطرنشان کرد کمبودهای طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش تولید منجر شود و صنایع را از الکترونیک گرفته تا خودرو تحت تاثیر قرار دهد.

بر اساس گزارش رویترز، جری ژانگ، رئیس فروش چین در شرکت قطعات نیمه‌رسانای سوئیسی VAT، گفت که درگیری در خاورمیانه عرضه هلیوم را محدود کرده و در حال حاضر بر تولید در شرکت‌های او و سایر شرکت‌ها تاثیر گذاشته است و افزود که تاخیرهای حمل و نقل این تاثیر را تشدید می‌کند.

انتهای پیام